ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Πώς στο καλό ο Κομπανί δεν αποβλήθηκε;"

Κλοπ: "Πώς στο καλό ο Κομπανί δεν αποβλήθηκε;"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργεν Κλοπ στάθηκε στη διαιτησία μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας κόκκινη στον Κομπανί για φάουλ στον Σαλάχ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, χάνοντας 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τη διαφορά των δυο ομάδων πλέον να έχει μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς. Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί κομβικό σημείο τη μη αποβολή του Βινσέντ Κομπανί στο πρώτο ημίχρονο για φάουλ στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Για τον Γερμανό κόουτς έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Βέλγο.

"Πραγματικά μου αρέσει ο Βινσέντ Κομπανί, αλλά πώς στο καλό το φάουλ στον Σαλάχ δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Είναι ο τελευταίος παίκτης και ο Σαλάχ πάει προς την περιοχή. Αν έβρισκε περισσότερο τον "Μο", θα έχανε την υπόλοιπη σεζόν. Δεν ήταν εύκολο για τον διαιτητή και μπορεί να μην το είδε όπως το είδα εγώ", τόνισε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε για το ίδιο θέμα:

"Μου αρέσει ο Κομπανί, είναι φανταστικός, τρομερός παίκτη. Τον αγαπούσα στο Αμβούργο, έκανε τρομερή καριέρα, όμως τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν σε ένα ματς. Ένας παίκτης παίρνει μια απόφαση, κάνοντας ένα τέτοιο τάκλιν. Παίρνει μεγάλο ρίσκο, ο "Μο" είναι στα πόδια του και αν δεν προλάβαινε να πηδήξει από πάνω του, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Παραμένει ένα καλό παιδί, αλλά ήταν μια κακή απόφαση του διαιτητή".

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέμεινε πολύ στη συγκεκριμένη φάση και μάλιστα ανέφερε την κόκκινη του Σαντίο Μανέ στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, όταν ο Σίτι... σκόρπισε 5-1 τη Λίβερπουλ. Τότε, οι ρεντς είχαν μείνει με δέκα από το 37' και κατέρρευσαν. Ο Μανέ, σε εκείνη τη φάση, με προβολή χτύπησε τον Έντερσον Μοράες και πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε απ' τον Μπράβο.

"Ήταν κόκκινη κάρτα τότε; Πιθανότατα, ναι. Το ήθελε ο Μανέ; Όχι, δεν το ήθελε. Δεν είδε τον Έντερσον, αλλά τον χτύπησε. Εδώ, ο Κομπανί είδε τον Σαλάχ και τον χτύπησε, αλλά δεν ήταν τελικά το μαρκάρισμα όσο άσχημα θα μπορούσε να είναι. Μπορείς να το δεις και να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ