ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ποιος νοιάζεται για τους πόντους τον Δεκέμβριο;"

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Dec. 29, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Dec. 29, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να πάρουν τη νίκη με την Γουλβς και έστειλε το μήνυμα πως περιμένουν άλλες 19 μάχες τους κόκκινους.

Η Λίβερπουλ μετράει 18 νίκες και 1 ισοπαλία στη φετινή Premier League που την έχουν φέρει στο +13 από την δεύτερη Λέστερ και στο +14 από την Μάντσεστερ Σίτι έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να εφησυχάσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε μετά το 1-0 επί της Γουλβς για το μεγάλο αβαντάζ που έχει αποκτήσει η ομάδα του έχοντας διανύσει τη μισή διαδρομή στη φετινή Premier League και βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τα όσα έχουν πετύχει μέσα στο 2019 αλλά και να τους προειδοποιήσει για τη δύσκολη συνέχεια που έχουν μπροστά τους.

"Η σεζόν 2019-20 δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε στα μισά της διαδρομής. Και τα επόμενα 19 παιχνίδια θα είναι σαν αυτό με την Γουλβς. Η κάθε ομάδα θα παλέψει με όλα όσα έχει στη διάθεσή της και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ποιός νοιάζεται για τους βαθμούς τον Δεκέμβριο;", είπε αρχικά ο τεχνικός των κόκκινων, και συμπλήρωσε: "Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για αυτά που έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές μου. Θεέ μου, τι εμφάνιση έκαναν σήμερα οι Λαλάνα και Βαϊνάλντουμ".

Όσον αφορά στη αναμέτρηση κόντρα στην Γουλβς, που βρήκε τους κόκκινους να υποφέρουν στο τελευταίο ημίωρο μέχρι να πάρουν το τρίποντο, ο Κλοπ είπε: "Η Γουλβς είναι μία πολύ καλή ομάδα, ήταν πολύ επιθετικοί και άγριοι απέναντί μας.

Φαντάζομαι πως ο Νούνο δεν θα είναι ικανοποιημένος με το VAR ως προς τη διαδικασία και όχι με τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Γουλβς 1-0: Αγχωτική νίκη μεν, +13 από την Λέστερ δε!
Το λάθος του Φαν Ντάικ που παραλίγο να κοστίσει στην Λίβερπουλ
Λίβερπουλ - Γουλβς: Έξαλλος με την ακύρωση του γκολ λόγω VAR ο Νούνο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ