ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Όλο το staff μου ήθελε την Γιουνάιτεντ"

Κλοπ: "Όλο το staff μου ήθελε την Γιουνάιτεντ"
Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Λίβερπουλ έχει μία καλή ευκαιρία να επανορθώσει για την ήττα στο πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα που κληρώθηκαν μαζί στο Europa League.

Η κληρωτίδα είχε κέφια το μεσημέρι της Παρασκευής και έφερε το ζευγάρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ. Όπως ήταν λογικό τα social media αντέδρασαν με ευρηματικό τρόπο, αφού οι δυο ομάδες κληρώθηκαν μαζί στην Ευρώπη για πρώτη φορά!

Μιλώντας για την κλήρωση, ο τεχνικός των "reds" Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως οι συνεργάτες του ήθελαν για αντίπαλο την Γιουνάιτεντ!

"Είναι εκπληκτική η κλήρωση. Θέλουμε να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα αυτά τα ματς δεν είναι εύκολα, αλλά ρώτησα τους συνεργάτες μου ποια ομάδα θα ήθελαν και μου είπαν όλοι μαζί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!", είπε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε:

"Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε όμως πως παίξαμε καλά εναντίον τους στο Άνφιλντ, αλλά χάσαμε με 1-0. Τώρα η ζωή μας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσουμε. Θα προσπαθήσουμε γι αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, όμως η κλήρωση μαζί τους ήταν καλή".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ