ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Χέντερσον θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός"

Κλοπ: "Ο Χέντερσον θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός"

O προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ανέφερε ότι ο Χέντερσον γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε α πό την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 στο Wanda Metropolitano για τη φάση των "16" του Champions League, ενώ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε με πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι των Reds κόντρα στη Γουέστ Χαμ ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ανακουφισμένος που ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός όσο εκείνος του Κέιν, όμως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 29χρονου αρχηγού για περίπου τρεις εβδομάδες.

"Θα μπορούσε να είναι χειρότερα, είναι πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τραυματισμού, όπως του Κέιν για παράδειγμα. Δεν είναι τόσο άσχημος, περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός. Δεν είναι καλό βέβαια αυτό, παραμένουμε άτυχοι" δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ στην Premier League, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς του Champions League με την Ατλέτικο στις 11 Μαρτίου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ