ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάρει τον Εμπαπέ"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Amiens and Paris-Saint-Germain at the Stade de la Licorne stadium in Amiens, France, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Όσο και αν η Λίβερπουλ έχει γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς ποδοσφαιρικούς προορισμούς, ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως στην παρούσα φάση ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι... απλησίαστη περίπτωση.

Η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ στο πηδάλιό της, έχει γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς ποδοσφαιρικούς προορισμούς. Είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, διεκδικεί το πρωτάθλημα με αξιώσεις, παίζει σπουδαία μπάλα, εξελίσσει τους παίκτες της, έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό περιβάλλον, στο οποίο οι περισσότεροι θα ήθελαν να βρίσκονται. Συν το ότι λίγοι δεν θα ήθελαν να δουλέψουν με τον Γερμανό κόουτς.

Ο ίδιος όμως είναι ρεαλιστής όσον αφορά στην περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, αφού θεωρεί πως με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να αγοράσει τον Γάλλο στράικερ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί, είναι τεράστιο και εππλέον οι Παριζιάνοι δεν θα τον παραχωρούσαν τόσο εύκολα, γνωρίζοντας τι υπερόπλο έχουν στα χέρια τους.

"Το να αγοράσεις παίκτη αυτού του διαμετρήματος, είναι δύσκολο. Δεν βλέπω κάποιο κλαμπ αυτή τη στιγμή που μπορεί να αγοράσει τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι έχει η κατάσταση. Και εμείς είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που δεν μπορούμε να τον πάρουμε. Είναι τόσο απλό...", τόνισε αρχικά ο κόουτς των κόκκινων.

"Προφανώς, από αθλητικής πλευράς, δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην θέλεις να τον υπογράψεις. Είναι τέτοιος παίκτης. Είναι όμως θέμα χρημάτων. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση", ανέφερε ακόμα ο Κλοπ για τον διεθνή Γάλλο επιθετικό, θέλοντας να σταματήσει και τη φημολογία ότι μπορεί το επόμενο καλοκαίρι η Λίβερπουλ να τον χτυπήσει.

Από 'κει και πέρα, ο Γερμανός είπε ακόμα: "Οι παίκτες που σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαν να μας κάνουν καλύτερους, ήταν πολύ ακριβοί και δεν μπορούσαμε να δώσουμε τα χρήματα. Έτσι είναι η κατάσταση. Το να βελτιώσεις έναν παίκτη που έχεις, είναι το ίδιο δύσκολο. Δεν είναι ότι το καλοκαίρι δεν ήμασταν έτοιμοι, αλλά δεν θέλαμε να κάνουμε πέντε ή έξι αλλαγές στο ρόστερ μας. Οι παίκτες μας είναι σε τέλεια ηλικία και με περιθώρια βελτίωσης. Γι' αυτό άλλωστε κρατήσαμε τη βάση του ρόστερ μας. Αν θέλεις να βελτιώσεις την ομάδα σου, πρέπει να πας για τους κατάλληλους παίκτες, όχι για όποιους παίκτες που μπορείς απλά να αγοράσεις".

AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ