ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Καλώς ορίσατε στο Άνφιλντ"

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 1-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο και χρειάζεται να κάνει ανατροπή στο Άνφιλντ για να περάσει τους ροχιμπλάνκος. Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Άντι Ρόμπερτσον έδωσαν το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης με 1-0 από την Ατλέτικο χάρη σε γκολ του Σαούλ μόλις στο 4ο λεπτό και καλείται να κάνει ανατροπή στη ρεβάνς του Άνφιλντ, αν θέλει να συνεχίσει την προσπάθειά της να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως είναι έτοιμος για την ανατροπή στη μεγάλη ρεβάνς και έριξε και τα... καρφιά του στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για τον τρόπο παιχνιδιού της, ενώ ο Άντι Ρόμπερτσον στάθηκε και στον υπερβολικό ενθουσιασμό μετά τη νίκη στο πρώτο ματς.

"Δεν ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να συμβεί. Εκείνοι ήθελαν μόνο το αποτέλεσμα. Και το 0-0 θα ήταν Ok γι' αυτούς. Καλώς ορίσατε στο Άνφιλντ. Δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Στα πρώτα 30 λεπτά τρεις από τους παίκτες τους έπεσαν στο χορτάρι και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Είμαι καλά, δεν κατηγορώ κανέναν και όσον αφορά στην κίτρινη κάρτα, ήταν υπερβολική", δήλωσε ο Κλοπ μετά τον αγώνα, ενώ ο Άντι Ρόμπερτσον ανέφερε:

"Πανηγύριζαν λες και πήραν την πρόκριση. Έχουμε τώρα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια έχουμε το Άνφιλντ. Εμείς θα είμαστε εκεί, ο κόσμος μας θα είναι εκεί, ας έρθει και η Ατλέτικο".

AP Photo/Jon Super

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ