ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η πρώτη προπόνηση θύμισε την πρώτη ημέρα στο σχολείο"

Κλοπ: "Η πρώτη προπόνηση θύμισε την πρώτη ημέρα στο σχολείο"
PETER BYRNE/PA VIA AP

H Λίβερπουλ είχε την πρώτη της ομαδική προπόνηση στη μετά-κορονοϊού εποχή και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αρχίζει ουσιαστικά προετοιμασία και ενόψει της νέας σεζόν.

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από την τελευταία φορά που έγινε κάποιος αγώνας της Premier League, ωστόσο την Τετάρτη (19/5) οι ομάδες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας έκαναν το πρώτο δειλό βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα με τη διεξαγωγή ομαδικής προπόνησης.

Είχε βέβαια τις ιδιαιτερότητές της από τη στιγμή που δεν είχε διάρκεια πάνω από 75 λεπτά και απαγορευόταν η σωματική επαφή μεταξύ των παικτών, ωστόσο αποτελεί σημείο αναφοράς για όλες τις ομάδες που προσπαθούν να υλοποιήσουν το "Project Restart" και να επιστρέψουν στα γήπεδα τον Ιούνιο για να δώσουν τα 92 ματς που απομένουν.

Μεταξύ των ομάδων που έκαναν μία νέα αρχή την Τετάρτη ήταν και η Λίβερπουλ, η οποία απολαμβάνει διαφορά 25 βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι και θέλει μόνο δύο νίκες για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο, με τον Γιούργκεν Κλόπ να δίνει το στίγμα για τους κόκκινους μέσω δηλώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

"Ξύπνησα ακόμα νωρίτερα από το συνηθισμένο και συνειδητοποίησα πως ήταν η πρώτη μου ημέρα. Έμοιαζε σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Για μένα ήταν 46 χρόνια πριν, αλλά θα πρέπει να ήταν κάτι παρόμοιο.

Φόρεσα φόρμα και πάλι και για το σωστό λόγο, για να πάω στην προπόνηση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κλοπ, τονίζοντας πως ήταν "ιδιαίτερα χαρούμενος " που είδε τους παίκτες του να έχουν καλή διάθεση και να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Όσον αφορά στην προετοιμασία που καλείται να κάνει η Λίβερπουλ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: "Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο χρόνο έχουμε, αλλά έχουμε κάποιο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούμε ενόψει του υπολοίπου της σεζόν και για τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλη διακοπή μεταξύ του φινάλε της φετινής σεζόν και της έναρξης της επόμενης. Κάνουμε προετοιμασία χωρίς όμως να δίνουμε φιλικά ή παιχνίδια που είναι σαν τεστ.

Ίσως να το οργανώσουμε μεταξύ μας όταν μας επιτραπεί, όμως η φετινή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν δεν θα έχει καμία σχέση με όλες τις προηγούμενες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ