ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η Μπάγερν έχει τις περισσότερες ελπίδες για το Champions League"

Κλοπ: "Η Μπάγερν έχει τις περισσότερες ελπίδες για το Champions League"

Η Μπάγερν Μονάχου έχει το αβαντάζ για την κατάκτηση του Champions League, διότι η Bundesliga λήγει τέλη Ιουνίου, ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Συνέντευξη στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sky" παραχώρησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής των Reds μίλησε για το φετινό Champions League και έχρισε το φαβορί της κατάκτησης του τίτλου.

Μπάγερν έχει μία καλή ευκαιρία. Βρίσκεται σε φόρμα και οι τραυματισμένοι παίκτες επιστρέφουν. Όλα μοιάζουν καλά, αλλά πρέπει να παραμείνουν έτσι. Πρέπει να είσαι τυχερός για να κερδίσεις έναν μεγάλο τίτλο. Στον τελικό πρέπει να έχεις έντεκα κορυφαίους παίκτες διαθέσιμους. Γι' αυτό πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει τις περισσότερες ελπίδες, απλά επειδή αν κάποιος τραυματιστεί ελαφριά, προλαβαίνει να επιστρέψει" ανάφερε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Κλοπ με λίγα λόγια θεωρεί αβαντάζ το γεγονός ότι η Bundesliga λήγει στα τέλη του Ιουνίου, ενώ το Champions League σχεδιάζεται να επανεκκινήσει τον Αύγουστο.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στην κίνηση των Reds να γονατίσουν για την δολοφονία του Φλόιντ: "Για εμάς είναι πολύ φυσικό αν κοιτάξεις την ομάδα. Έχουμε παίκτες από την Αφρική και την Αγγλία. Είναι φυσικό για εμάς και δεν το σκεφτήκαμε καν για να στείλουμε το μήνυμα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ