ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η Γιουβέντους είναι το φαβορί για το Champions League"

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Liverpool at the London Stadium in London, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Την άποψη πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα "Guardian".

Η Λίβερπουλ δεν είναι απλά η εστεμμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά και η ομάδα που έχει κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για αυτήν καθώς έχει αποκτήσει διαφορά 22 πόντων από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και όλα δείχνουν πως θα κατακτήσει τον τίτλο της Premier League για πρώτη φορά μετά από ανομβρία 30 ετών.

Αυτό πάντως δεν κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να πετάει στα σύννεφα και να σηκώνει ψηλά τον πήχη, με τον τεχνικό των κόκκινων να παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα "Guardian" και σε ερώτηση για τη μάχη που θα γίνει φέτος για την κορυφή της Ευρώπης να χρίζει φαβορί την Γιουβέντους.

"Πριν αρχίσει καν η σεζόν, η ομάδα που έβλεπα ως φαβορί για να πάρει το Champions League είναι η Γιουβέντους. Είναι προφανές όμως ότι δεν βλέπω αρκετά ιταλικό ποδόσφαιρο επειδή αδυνατώ να κατανοήσω πώς δεν είναι πρώτη στη βαθμολογία της Serie A με 10 πόντους διαφοράς", είπε για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ο Γερμανός τεχνικός, για να προσθέσει:

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Η Γιουβέντους έχει το καλύτερο ρόστερ που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, με παίκτες ποιότητας, είναι κάτι το τρελό. Επίσης εξαιρετικό είναι το ρόστερ της Μπάγερν ενώ ξέρουν όλοι πως εξίσου εκπληκτική είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιπλέον, δεν μπορείς να αφήσεις απ'έξω την Μπαρτσελόνα ή την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχω ιδέα πού μπορούμε να φτάσουμε εμείς, όμως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο επειδή θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι πέρυσι δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τους καλύτερους. Δεν σημαίνει πως θα το ξακανάνουμε αλλά ότι μπορούμε. Είναι και θέμα τύχης που την έχουμε ανάκγη, όπως όλοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Ανυπόμονοι για Νόριτς σαν να μην έχουμε παίξει για 6 μήνες"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ