ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Η Γιουνάιτεντ είναι η μόνη ομάδα που θέλει να παίξει μαζί μας τώρα"

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, and Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer, left, and Liverpool manager Juergen Klopp during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως απολαμβάνει τα ματς σαν αυτό που έρχεται για την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ", τονίζοντας πως κατανοεί πλήρως τη δύναμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της μία τεράστια αγωνιστική πρόκληση καθώς ξέρει πως αν φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Κυριακής θα γράψει ιστορία.

Αφενός θα συμπληρώσει 18 σερί επιτυχίες στην Premier League (9 πέρυσι και 9 φετος) και θα ισοφαρίσει το αντίστοιχο ρεκόρ που κατέχει η Μάντσεστερ Σίτι από το 2017 στην πρώτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της και αφετέρου θα αρχίσει το πρωτάθλημα με 9 νίκες, κάτι που επί εποχής Premier League το έχει καταφέρει μόνο η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο τη σεζόν 2005-06.

Όλα αυτά πάντως δεν εχουν θολώσει το μυαλό του Κλοπ, ούτε τον κάνουν να παρασύρεται και να θεωρεί πως οι κόκκινοι έχουν το πάνω χέρι απέναντι στην προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό να γνωρίζει πως η ομάδα του Σόλσκιερ περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια.

"Το έχουν δηλώσει πώς είμαστε ο τέλειος αντίπαλος για αυτούς. Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομαδες που θέλουν να μας αντιμετωπίσουν αυτή την περίοδο, φαίνεται πως η μοναδική που το θέλει είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτα τα παιχνίδια πάντως τα απολαμβάνω πολύ! Είναι σαν το αλάτι στη σούπα. Πολύ θα ήθελα να είχα μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσω την ομάδα μου για αυτό το ματς αλλά είχαμε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και έτσι και οι δύο ομάδες είχαν μόνο 3-4 ημέρες στη διάθεσή τους", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Κλοπ, και συμπλήρωσε:

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles during warmup of the English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles during warmup of the English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

"Γνωρίζω τη δύναμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πρέπει από την πλευράς μας να διασφαλίσουμε πως αν η Γιουνάιτεντ θέλει να αλλάξει τη σεζόν της, να περιμένει μία εβδομάδα.

Όλα τα παιχνίδια πάντως της Premier League έχουν ένταση. Δεν θα καταλάβαινα κάποια διαφορά μεταξύ των αγώνων εκτός αν υπήρχαν 500 άτομα σε αυτή την αίθουσα συνεντεύξεων.

Μου άρεσε πολύ το τελευταίο ματς που δώσαμε με την Λέστερ, δεν καταλαβαίνω γιατί υπήρχε κόσμος που έλεγε πως δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Ήμασταν τυχεροί στο σημείο που κερδίσαμε το πέναλτι αλλα το ματς ήταν 100% Λίβερπουλ. Ήταν πολύ ποιοτικοί οι αντίπαλοί μας αλλά αξίζαμε τη νίκη".

Όσον αφορά δε στην μεγάλη πίεση που έχει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν αλλά και στο αν αξίζει να του δοθεί πίστωση χρόνου, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε:

"Δεν έχω ιδέα για τη θέση του. Δεν έχουν σημασία αυτά που γράφετε, το σημαντικότερο είναι τι άποψη έχει η διοίκηση της Γιουνάιτεντ για αυτόν. Δεν έχω άποψη.

Θέλω όλοι οι προπονητές να έχουν χρόνο στον πάγκο αλλά δεν υπάρχει σύλλογος που να έχει διάθεση να περιμένει μέχρι να έρθουν οι επιτυχίες. Μετά από 29 παιχνίδια μου στον πάγκο δεν υπήρχε 100% συμφωνία πως ήμουν ο ιδανικός μάνατζερ για την Λίβερπουλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί η Σίτι βρέθηκε -8 από τη Λίβερπουλ;
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ