ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για VAR: "Περιμένουμε πλέον να μας πουν αν είναι γκολ για να πανηγυρίσουμε"

Κλοπ για VAR: "Περιμένουμε πλέον να μας πουν αν είναι γκολ για να πανηγυρίσουμε"

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Μανέ και για τη χρήση του VAR γενικότερα και περιέγραψε τι συμβαίνει πλέον στο ποδόσφαιρο μέσα σε λίγες λέξεις.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να καλπάζει στην Premier League. Οι κόκκινοι επικράτησαν 2-0 της μαχητικής Γουότφορντ και παραμένουν στην κορυφή της Premier League με 49 βαθμούς έπειτα από 17 αγωνιστικές με την δεύτερη Λέστερ να είναι δέκα βαθμούς πίσω.

Η νίκη για την ομάδα του Κλοπ ήρθε αγχωτικά με τον Σαλάχ να ανοίγει το σκορ στο 38'.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Γουότφορντ έχασε μία καλή ευκαιρία, αλλά ο Άλισον αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του σε καλό σουτ του Σαρ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Τζερντάν Σακίρι, αλλά μετά από χρήση του VAR ο διαιτητής Μάρινερ ακύρωσε το γκολ.

Με το 1-0 να παραμένει η Γουότφορντ προσπαθούσε να βρει κάποια αντεπίθεση για να φέρει το ματς στα ίσα. Τελικά, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Σαλάχ με μία τρομερή έμπνευση με τακουνάκι, μετά από στραβοκλωτσιά του Οριγκί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Για να μετρήσει το τέρμα χρειάστηκε ξανά η εξέταση του VAR με τον Γιούργκεν Κλοπ να πανηγυρίζει έξαλλα την κατακύρωση του τέρματος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Μανέ και για τη χρήση του VAR γενικότερα και περιέγραψε τι συμβαίνει πλέον στο ποδόσφαιρο μέσα σε λίγες λέξεις. "Προφανώς πλέον δεν πανηγυρίζω τα γκολ μας γιατί πρέπει να περιμένουμε να μας πει κάποιος εάν είναι γκολ" είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός κόουτς. Η ατάκα του Κλοπ ήρθε να ταιριάξει απόλυτα στην πρόσφατη έρευνα του Sport24.gr για το VAR, σχετικά με το πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο η εφαρμογή του VAR.

Δείτε το σχετικό

Διαβάστε ακόμα:

Το VAR άλλαξε τις Κυριακές μας

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ