ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Για να πάρουμε το πρωτάθλημα; Ίσως να χρειαστούμε 105 βαθμούς"

Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι για να πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ ίσως να πρέπει να φτάσει τους 105 βαθμούς στο τέλος της Premier League.

Το βράδυ της Παρασκευής (21/12) η Λίβερπουλ κατέκτησε τη 15η νίκη της σε 18 παιχνίδια στην Premier League. Οι "Ρεντς" επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας της Γουλβς με γκολ των Σαλάχ και Φαν Ντάικ και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε στο Sky Sports μετά τον αγώνα στο Χουλβερχάμπτον ότι για να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του, ίσως να πρέπει να συγκεντρώσει 105 βαθμούς μέχρι τέλους. Ο προπονητής της Λίβερπουλ ανέφερε:

"Μέχρι τώρα είναι πραγματικά ιδιαίτερη η σεζόν, 48 βαθμοί πριν από τα Χριστούγεννα είναι τρελό. Και οι άλλες ομάδες όπως η Τσέλσι, η Σίτι, η Τότεναμ και η Άρσεναλ συνεχίζουν να νικούν. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε 105 βαθμούς για να είμαστε πρωταθλητές".

Μέχρι να φύγει το 2018, η Λίβερπουλ θα παίξει την Τετάρτη (26/12) με τη Νιούκαστλ εντός έδρας και με την Άρσεναλ το Σάββατο (29/12), πάλι στο "Άνφιλντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς - Λίβερπουλ 0-2: Χριστούγεννα στην κορυφή με "εντολή" Σαλάχ

AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ