ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έξαλλος ο Κλοπ με τον πάγκο: "Ποτέ δεν χειροκροτάμε κόκκινη κάρτα"

Liverpool manager Jurgen Klopp gives instructions to his players during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp gives instructions to his players during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP) ANDREW COULDRIDGE/POOL VIA AP

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Αντρέας Κρίστενσεν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Τσέλσι - Λίβερπουλ έγινε αποδεκτή με χειροκρότημα από τον πάγκο της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επίπληξη από τον Γιούργκεν Κλοπ (VIDEO).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πλέον καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, που βρήκε στο φινάλε τους κόκκινους να επικρατούν με 2-0 με τα δύο γκολ του Μανέ, ήταν η αποβολή του Αντρέας Κρίστενσεν.

Η φάση ουσιαστικά με την οποία έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με τον Δανό στόπερ να γκρεμίζει τον Σαντιό Μανέ για να μην φτάσει στη μπάλα και βρεθεί τετ ατ τετ με τον Κέπα και τον διαιτητή να του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα αφού συμβουλεύτηκε τo VAR.

Αρχικά ο διαιτητής είχε δείξει κίτρινη κάρτα και χρειάστηκε να πάει στο μόνιτορ για να δει την επίμαχη φάση και να αλλάξει την απόφασή του, με την κόκκινη κάρτα να αλλάζει τις αριθμητικές ισορροπίες και να φέρνει χαμόγελα στον πάγκιο της Λίβερπουλ.

Δεν έμειναν όμως μόνο στα χαμόγελα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Αγγλίας αφού υπήρξε και χειροκρότημα από τον πάγκο μόλις είδαν πως η κάρτα έγινε κόκκινου χρώματος αφήνοντας τους Λονδρέζους με 10 παίκτες, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αντιδρά άμεσα λες και τον διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.

Στον Γερμανό δεν άρεσε καθόλου αυτή η συμπεριφορά που έδειχνε ουσιαστικά έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο που έμενε με 10 παίκτες και έτσι γύρισε προς το μέρος του πάγκου και είπε: "Είστε τρελοί; Δεν χειροκροτάμε ποτέ για κόκκινη στον αντίπαλο".

Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο περιστατικό μετά το φινάλε του αγώνα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν κατηγορηματικός: "Δεν ήταν κάποιος από τους αναπληρωματικούς παίκτες που το έκανε αυτό αλλά ένα άλλο μέλος του επιτελείου και του είπα αμέσως τι σκεφτόμουν και το κατάλαβε.

Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν μου αρέσει να βλέπω στην ομάδα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Ο Φαμπίνιο θα ήταν MVP αν δεν είχε τα δύο γκολ ο Μανέ"
Τσέλσι - Λίβερπουλ 0-2: Ο Μανέ εκτέλεσε τους Λονδρέζους
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ