ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν θα ξοδέψουμε πολλά το καλοκαίρι, αλλά δεν θα φύγει κανείς"

Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Roberto Firmino during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Roberto Firmino during the English League Cup soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ό,τι ξόδεψε ξόδεψε η Λίβερπουλ, διότι σύμφωνα με τον Κλοπ οι "Κόκκινοι" δεν θα μπουν με πολλά χρήματα στην καλοκαιρινή αγορά. Ωστόσο, οι Άγγλοι σκοπεύουν να πετύχουν να μην χάσουν κανέναν βασικό παίκτη.

Κάτι που έψαχνε να πετύχει χρόνια θα επιχειρήσει το φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ, πάντα με τις ευλογίες του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά της ομάδας του και από τις απαντήσεις που έδωσε φάνηκε να έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του.

"Δεν θα πω τι θα κάνουμε ακριβώς, αλλά δεν νομίζω πως αυτή η ομάδα, τη δεδομένη στιγμή, χρειάζεται να ξοδευτούν πολλά χρήματα πάνω της..." είπε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε " ...Το σημαντικότερο είναι να εξελίξεις τους ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσεις όλους μαζί για ένα διάστημα. Κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λίβερπουλ τα τελευταία 10 χρόνια. Είχαν μία καλή ομάδα και στο τέλος της σεζόν οι παίκτες πήγαιναν παντού στον κόσμο. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος, σίγουρα..."

Ο Κλοπ, λοιπόν, δείχνει να τα έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του, σημειώνοντας στους δημοσιογράφους ότι θέλει να κρατήσει την υπάρχουσα ομάδα ενωμένη, όσο μπορέσει, και με την ομοιογένεια να πετύχει πράγματα. Μην ξεχνάμε πως οι "Κόκκινοι" επένδυσαν πάνω από 150.000.000 ευρώ σε Άλισον - Φαν Ντάικ, ενώ ανανέωσαν συμβόλαια παικτών όπως ο Μανέ και ο Σαλάχ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ