ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορώ να περπατήσω στο νερό όπως ο Ιησούς"

Κλοπ: "Δεν μπορώ να περπατήσω στο νερό όπως ο Ιησούς"

Στην πόλη του Λίβερπουλ επικρατεί φρενίτιδα μετά την πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ από τους "κόκκινους", με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πάντως με δηλώσεις του πως δεν είναι... θαυματοποιός.

"Εάν θέλετε να δείτε τη Λίβερπουλ πιο επιτυχημένη σε σύγκριση με τα 25 προηγούμενα χρόνια τότε μπορείτε να παίξετε το δικό σας μικρό ρόλο. Εάν θέλετε να με παρουσιάσετε σαν τον Ιησού αλλά την επόμενη ημέρα να πείτε πως "δεν μπορεί να περπατήσει πάνω στο νερό", τότε έχουμε πρόβλημα.

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο μεγάλος στόχος του Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν μπορώ να περπατήσω πάνω στο νερό, βουτάω μέσα σε αυτό", τόνισε με σημερινές δηλώσεις του ο 48χρονος Γερμανός τεχνικός και συνέχισε: "Οι προσδοκίες είναι σημαντικές στη ζωή. Μετά από αυτή την υστερία, μπορούμε να ηρεμήσουμε και να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο.

Όμως οι προσδοκίες είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε να μιλήσουμε. Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ περιμένουν τόσα πολλά χρόνια που μπορώ να καταλάβω ότι εχουν χάσει την υπομονή τους, όμως δεν δουλεύει έτσι.

Κλοπ: "Δεν μπορώ να περπατήσω στο νερό όπως ο Ιησούς"

Κάποια πράγματα θα αλλάξουν, επειδή είμαι διαφορετικός σε σύγκριση με άλλους προπονητές, όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλο τον κόσμο σε μία ημέρα. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω σαν δικαιολογία το τριετές μου συμβόλαιο και μετά από τρία χρόνια να πω "Τώρα είναι η ώρα να ανεβούμε ψηλά".

Όχι, θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όμως το σημαντικό για να έρθει η επιτυχία είναι να είμαστε υπομονετικοί".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ