ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος θεωρεί πως είμαι τεμπέλης..."

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε αρκετές επικρίσεις για την απόφασή του η Λίβερπουλ να αγωνιστεί με την ομάδα Νέων στη ρεβάνς με την Σριούσμπερι και πέρασε στην αντεπίθεση μέσω συνέντευξης.

Η Λίβερπουλ απέτυχε να καθαρίσει το ματς κόντρα στην Σριούσμπερι το βράδυ της Κυριακής, μένοντας στο 2-2 (παρότι προηγήθηκε 2-0), όμως η μεγαλύτερη έκπληξη για τους οπαδούς των κόκκινων δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά η είδηση που έβγαλε ο Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως ούτε ο ίδιος ούτε η πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ θα βρεθούν στο Άνφιλντ για την αγώνα ρεβάνς καθώς είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής που έχει ορίσει στο πρωτάθλημα η Premier League, κάτι που σημαίνει πως θα κυνηγήσουν την πρόκριση οι παίκτες της Κ-23 των κόκκινων.

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και όταν η Λίβερπουλ βρισκόταν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με την Κ-23 να την εκπροσωπεί σε αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα για το League Cup και να χάνει με 5-0, με τον Κλοπ να δέχεται έντονη κριτική για την τωρινή απόφασή του και να περνάει στην αντεπίθεση με συνέντευξη Τύπου.

"Αποφάσισα πριν από τρεις εβδομάδες ότι θα κάναμε μίνι χειμερινή διακοπή βασισμένη σε επιστολή που είχαμε λάβει τον Απρίλιο του 2019. Δεν θέλω να μπω στη μέση τέτοιων συζητήσεων. Εάν ο κόσμος με θεωρεί τεμπέλη επειδή δεν θα είμαι στον πάγκο της ομάδας, δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω.

Εάν βρούμε τρόπο να παίξουμε, δεν θα αλλάξει τίποτα ενώ εμείς θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν είμαι επαναστατικός τύπος. Έχω ευθύνη προς τους παίκτες.

Εάν αντιδράσουμε όπως αντιδρούμε πάντα και πούμε "ok, θα πρέπει να το κάνουμε", τίποτα δεν θα αλλάξει και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου συμφωνούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει με το πρόγραμμα των αγώνων", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ και πρόσθεσε:

Κλοπ: "Δεν με νοιάζει αν ο κόσμος θεωρεί πως είμαι τεμπέλης..."

"Λυπάμαι για την Σριούσμπερι. Όλοι μετά το ματς μιλούσαν για τις δηλώσεις μου και όχι για την εμφάνισή της. Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο (σ.σ. αν προκριθεί η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει σε μονό ματς την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ). Δεν είναι πως τα παρατήσαμε.

Έπρεπε να πάρω μία απόφαση και την πήρα αλλά τώρα φαίνεται πως ο κόσμος θέλει κάτι το διαφορετικό".

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Σαντιό Μανέ στο ματς με την Γουλβς στο "Μολινό", ο Κλοπ εξέφρασε την εκτίμηση πως ο Σενεγαλέζος θα χάσει τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος με Γουέστ Χαμ (29/1) και Σαουθάμπτον (1/2) και έπειτα θα επανέλθει, ενώ κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για τον τραγικό χαμό του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, είπε:

"Φυσικά και σοκαρίστηκα από το θάνατό του, τον είχα συναντήσει μία φορά. Ήταν μία από τις σπάνιες στιγμές και είχαμε βγάλει selfie μαζί. Θαυμάζω αυτές τις προσωπικότητες. Αυτό που έγινε έδειξε σε όλους μας πόσο γρήγορα μπορεί να τελειώσει κάτι.

Δείτε πόσο υπέροχη ήταν η ζωή του μέχρι εκείνη τη στιγμή και ξαφνικά δέχεσαι όλες αυτές τις πληροφορίες και τις άσχημες ειδήσεις για εκείνον και την κόρη του".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΛΟΠ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Με την U23 στη ρεβάνς του FA Cup με τη Σριούσμπερι
Σριούσμπερι - Λίβερπουλ 2-2: Ηρωική ισοπαλία κόντρα στους κόκκινους
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ