ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Λάμπαρντ"

Liverpool manager Jurgen Klopp gives instructions to his players during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp gives instructions to his players during the English FA Community Shield soccer match between Arsenal and Liverpool at Wembley stadium in London, Saturday, Aug. 29, 2020. (Andrew Couldridge/Pool via AP) ANDREW COULDRIDGE/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια κόντρα που να υποβόσκει μεταξύ εκείνου και του Λάμπαρντ μετά την τελευταίο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο "Άνφιλντ" ενώ ξεκαθάρισε πως η άφιξη του Τιάγκο δεν συνδέεται με την αποχώρηση άλλου παίκτη.

Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής (18:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League συνθέτοντας το πρώτο δυνατό ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό έφερε σε αρκετό κόσμο συνειρμούς με την τελευταία μάχη των δύο ομάδων.

Τότε που οι κόκκινοι επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 5-3 των μπλε μετά από ένα χορταστικό ματς (στο φινάλε σήκωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας βάζοντας τέλος σε αναμονή 30 ετών), στο πλαίσιο του οποίου ο Φρανκ Λάμπαρντ κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο των γηπεδούχων διαμαρτυρόμενος για ένα φάουλ που είχε κερδίσει η Λίβερπουλ και έφερε το πρώτο γκολ.

Τώρα, αρκετούς μήνες μετά, ο Γιούργκεν Κλοπ δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους για εκείνο το ματς για το αν υπάρχει κόντρα -με δεδομένο πως οι δύο άνδρες εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις πρόσφατα για τη μεταγραφική ενίσχυση των Λονδρέζων που έφτασε τις 200.000.000 λίρες-, με τον Γερμανό να το αρνείται κατηγορηματικά.

"Δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Βγάζετε εσείς αυτές τις ιστορίες λέγοντας κάτι για τη μεταγραφική συμπεριφορά της Τσέλσι. Εγώ αυτό που είπα ήταν πως δεν μπορούμε να χειριστούμε την κατάσταση όπως κάνουν άλλοι σύλλογοι, με μία από αυτές να είναι η Τσέλσι.

Έπειτα δημιουργείτε μία κόντρα ανάμεσα σε εμένα και τον Φρανκ Λάμπαρντ. Γιατί; Συναντιόμαστε δύο φορές μέσα στη σεζόν. Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει. Είναι πιθανότατα πολύ καλός τύπος αλλά δεν τον ξέρω πολύ καλά όπως δεν γνωρίζει και εκείνος πράγματα για μένα στην ιδιωτική ζωή μου.

Στη γραμμή του πλαγίου άουτ έχουμε μεγάλη ένταση και βγάζουμε συναισθήματα και κάποιες φορές λέμε κάποιες λέξεις που λίγα λεπτά αργότερα ευχόμαστε να μην είχαμε πει. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Κλοπ: "Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Λάμπαρντ"

Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Φρανκ Λάμπαρντ" , τόνισε ο Κλοπ, για να προσθέσει ενόψει του ματς όσον αφορά στον αγωνιστικό κομμάτι.

"Πέρυσι παίξαμε αρκετές φορές με την Τσέλσι και ήταν πάντα δύσκολο. Ήταν δύσκολο το πρώτο τους φετινό παιχνίδι με την Μπράιτον. Δεν έχουμε ιδέα ποιους θα χρησιμοποιήσει με τόσες πολλές επιλογές. Θα πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και έχουμε πολλή δουλειά.

Υπήρχαν αρκετά πράγματα στα οποία ήμασταν καλοί στο ματς με την Λιντς και άλλα στα οποία δεν ήμασταν. Τώρα θα πρέπει να διασφαλίσουμε στο να κάνουμε στο ματς αυτά που δείχνουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% διαφορετικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μας".

Όσον αφορά στην επικείμενη απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν (υπάρχει συμφωνία των δύο ομάδων και απομένει η ανακοίνωση), ο Κλοπ υποστήριξε πως οι αρετές του Ισπανού επιτελικού μέσου είναι προφανείς ενώ ξεκαθάρισε πως η έλευσή του δεν σημαίνει πως θα χρειαστεί να φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από το Μέλγουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ