ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν είναι για εμάς τα ποσά για Μέσι"

Κλοπ: "Δεν είναι για εμάς τα ποσά για Μέσι"

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Λιονέλ Μέσι από την Μάντσεστερ Σίτι, ξεκαθαρίζοντας πως η Λίβερπουλ δεν μπορεί να τον κάνει δικό της λόγω του πολύ υψηλού κόστους.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει διαμηνύσει στην Μπαρτσελόνα εδώ και μερικά 24ωρα πως θέλει να φύγει από το "Καμπ Νόου" αυτό το καλοκαίρι και το γεγονός αυτό έχει κάνει πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να βρίσκονται σε επιφυλακή, με πρώτα και καλύτερα τις Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Ίντερ.

Μέσα στο γκρουπ των ομάδων που εμφανίζονται ως μνηστήρες του Pulga, δεν θα πρέπει ωστόσο να συμπεριλάβουμε και την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποκλείει το ενδεχόμενο να στραφούν οι κόκκινοι στην περίτπωση του Αργεντινού, επικαλούμενος το απλησίαστο ποσό της ρήτρας που του έχει βάλει η Μπαρτσελόνα.

"Ενδιαφέρον; Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τον Μέσι στην ομάδα του; Αλλά καμία πιθανότητα. Τα οικονομικά ποσά δεν είναι για μας. Πάντως... καλός παίκτης", ήταν τα λόγια του Κλοπ στην πρώτη ερώτηση που δέχτηκε ενόψει του τελικού του Community Shield του ερχόμενου Σαββάτου με την Άρσεναλ, για να ακολουθήσει η απάντησή του για το ενδεχόμενο ο Μέσι να είναι αντίπαλος της Λίβερπουλ τη νέα σεζόν φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

"Σίγουρα θα βοηθούσε πολύ την Μάντσεστερ Σίτι και θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας για να τους νικήσουμε. Θα ήταν σπουδαίο νέο για την Premier League η άφιξή του, αν και δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται αυτή την ώθηση το αγγλικό πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ