ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν δείχνει να μπορεί η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι..."

Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Οι ελπίδες της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σε σημαντικό βαθμό στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εκτιμάει ωστόσο πως δύσκολα θα μπορέσει να κόψει βαθμούς η ομάδα του Σόλσκιερ από εκείνη του Γκουαρδιόλα.

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της στην Ουαλία επικρατώντας 2-0 της Κάρντιφ, ξέφυγε δύο πόντους από την Μάντσεστερ Σίτι στη μάχη κορυφής των δύο ομάδων που μαίνεται εδώ και αρκετούς μήνες, και πλέον περιμένει ένα δώρο από το Μάντσεστερ για να έχει εκείνη το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος.

Αυτό θα της το προσφέρει η Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη τη συμπολίτισσα Σίτι και καίγεται για τη νίκη ώστε να μη χάσει το τρένο της τετράδας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην είναι ωστόσο και τόσο αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα των "κόκκινων διαβόλων".

Αιτία η άσχημη κατάσταση στην οποία φαίνεται να βρίσκεται η Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα όπου μετράει 4 ήττες στα 5 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά κυρίως η τελευταία της εικόνα, με την Έβερτον να την διαλύει με 4-0 στο "Γκούντισον Παρκ" για την 35η αγωνιστική.

Αυτό μάλιστα το αποτέλεσμα επηρεάσε πολύ και τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ερωτηθείς λίγο μετά το φινάλε του Κάρντιφ-Λίβερπουλ για το επικείμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ, δήλωσε:

Κλοπ: "Δεν δείχνει να μπορεί η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι..."

"Αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω εκείνη την ώρα, θα το δω το ματς. Δεν θα φωνάζω μπροστά στην τηλεόραση, δεν έχει και νόημα άλλωστε. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πραγματικά να μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... Ποιο ήταν το αποτέλεσμα σήμερα; 3-0 ή 4-0;

Θα δούμε τι θα γίνει, η Σίτι θα είναι έτοιμη και θα δούμε αν θα είναι έτοιμη και η Γιουνάιτεντ. Είναι ένα ναρμάλ παιχνίδι που είναι υποχρεωμένη να δώσει η Σίτι. Εμείς παίξαμε εκεί και φέραμε ισοπαλία. Δώσαμε αγώνα εκεί όταν η Γιουνάιτεντ ήταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και φέραμε ισοπαλία χωρίς γκολ.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας παιχνίδια. Έτσι έχουμε πάει μέχρι στιγμής και δεν βλέπω το λόγο να αλλάξουμε την προσέγγισή μας ως το πως βλέπουμε τα ματς".

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Ξανά στην κορυφή η Λίβερπουλ, ήττα-σοκ για Άρσεναλ
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Συντριβή και το "σεντόνι" γλιστρά (VIDEO)
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ