ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Brexit, Τραμπ και... Ρανιέρι"

LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 26:  (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Jurgen Klopp manager of Liverpool and Claudio Ranieri manager of Leicester City share a laugh and shake hands before the Barclays Premier League match between Liverpool and Leicester City at Anfield on December 26, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - DECEMBER 26: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Jurgen Klopp manager of Liverpool and Claudio Ranieri manager of Leicester City share a laugh and shake hands before the Barclays Premier League match between Liverpool and Leicester City at Anfield on December 26, 2015 in Liverpool, England. (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images) LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην απόφαση της Λέστερ να απολύσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι, την οποία και χαρακτήρισε "περίεργη", παρομοιάζοντάς την με το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/02) οι διοικούντες τη Λέστερ προχώρησαν αιφνίδια στην απόφαση να απομακρύνουν τον Κλάουντιο Ρανιέρι απ' την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" για την κακή πορεία στην Premier League, παρά το γεγονός πως λίγους μήνες νωρίτερα οδήγησε τις "αλεπούδες" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η απόφαση των ανθρώπων της Λέστερ προκάλεσε αντιδράσεις απ' τους πρωταγωνιστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση των "αλεπούδων", παρομοιάζοντάς την με το Brexit και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

"Αν είμαι έκπληκτος απ' την απόφαση; Όχι. Δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Για εμένα, υπήρξαν αρκετές περίεργες αποφάσεις μέσα στο 2016 και το 2017. Το Brexit, η εκλογή του Τραμπ κι η απόλυση του Ρανιέρι. Δεν έχω ιδέα γιατί η Λέστερ προχώρησε σ' αυτή την απόφαση. Ο καθένας μπορεί να δει την κατάστασή της στην Premier League και στο Champions League. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό άτομο. Έναν πραγματικά καλό άνθρωπο", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γερμανού.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ