ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για τον Τσιμίκα"

Κλοπ: "Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση για τον Τσιμίκα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στον πρώτο αγώνα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο Έλληνας αριστερός μπακ.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έστω και σε φιλικό, περνώντας ως αλλαγή στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Στουτγκάρδη (3-0). Μάλιστα, πήρε το... βάφτισμα του πυρός, ακούγοντας τα "γαλλικά" του συμπαίκτη του, Τζέιμς Μίλνερ, πριν καν συμπληρώσει 10 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε ο Έλληνας διεθνής μπακ, υποστηρίζοντας πως ήταν αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά θα πρέπει να μάθει το αμυντικό στυλ των Reds.

"H πρώτη εντύπωση ήταν καλή. Είναι ένας πραγματικά ταχύτατος παίκτης με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Είναι πραγματικά καλός και τα πήγε καλά σήμερα. Η επόμενη πρόκληση για εκείνον τώρα είναι να συνηθίσει το στυλ που αμυνόμαστε και τέτοια. Θα του πάρει χρόνο, χωρίς αμφιβολία, αλλά όταν έχει την μπάλα δεν είναι τόσο κακός", ήταν το σχόλιο του Γερμανού τεχνικού.

Δείτε τη δήλωση στο 1:37 του video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λίβερπουλ: Ντεμπούτο για Τσιμίκα στο φιλικό απέναντι στην Στουτγάρδη
Λίβερπουλ: Το "δώσε τη γα@@@η πάσα" του Μίλνερ στον Τσιμίκα
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ