ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Απόλυτα ικανοποιημένος με την ισοπαλία"

Κλοπ: "Απόλυτα ικανοποιημένος με την ισοπαλία"

Ο Γιούργκεν Κλοπ κοουτσάρισε για πρώτη φορά τη Λίβερπουλ στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ηττήθηκε.

Ντεμπούτο για τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ και βαθμός στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για τους ρεντς (0-0). Μπορεί η ομάδα του να μην έθελξε με την απόδοσή της, εντούτοις κατάφερε να πάρει τον πόντο και αυτό αφήνει ικανοποιημένο τον Γερμανό προπονητή, ο οποίος περιμένει βελτίωση στην συνέχεια, θεωρώντας πάντως ότι έγινε ένα καλό πρώτο βήμα.

"Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και οι δυο ομάδες, αλλά οι δικές τους ήταν καλύτερες. Την επόμενη φορά θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα. Ήμασταν λίγο νευρικοί όταν είχαμε στην μπάλα στην κατοχή μας.

Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά είμαι χαρούμενος με το δεδομένο ότι έχω αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ισοπαλία και ήταν ένα καλό πρώτο βήμα.

Ήταν σημαντικό παιχνίδι, μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να δείξουμε στους παίκτες τι ήταν καλό και τι δεν ήταν καλό, ώστε να πάμε παρακάτω", ανέφερε ο Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ