ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλέμπερσον: "Ο Άλβες θα ταίριαζε στη Λίβερπουλ"

PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Dani Alves rects during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, April 7, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο προπονητής της Philadelphia Union, Κλέμπερσον, αποκάλυψε ότι θα ήθελε στην ομάδα του τον Ντάνι Άλβες, όμως θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του θα ταίριαζε ιδανικά στη Λίβερπουλ.

Μπορεί να έχει πατήσει τα 36 του χρόνια όμως ο Ντάνι Άλβες παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για κάθε προπονητή. Ειδικά, από τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά αφού το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ολοκληρωθεί.

Πέρσι, μέτρησε 32 συμμετοχές με την γαλλική ομάδα όπου πέτυχε τρία γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ.

Για το μέλλον του έχουν ακουστεί ήδη πολλά σενάρια με ένα από αυτά θέλει τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Μάλιστα, πριν από 13 χρόνια ο Βραζιλιάνος μπακ είχε φτάσει μία ανάσα από τα φορέσει τα κόκκινα, όμως τότε παρέμεινε στη Σεβίλλη και δύο χρόνια αργότερα πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Ένα άλλο σενάριο τον ήθελε να πηγαίνει στο MLS, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο όπως αποκάλυψε ο Κλέμπερσον. Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της Philadelphia Union εμφανίστηκε υποστηρικτικός στο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 36χρονο.

"Ήθελα να φέρω τον Ντάνι Άλβες στο MLS. Είναι ένας απίστευτος παίκτης με φοβερή ποιότητα. Θεωρώ πως θα ταίριαζε πολύ καλά στη Λίβερπουλ και ο Κλοπ θα ήθελε έναν παίκτη του δικού του στυλ. Είναι πολύ τεχνικός, γρήγορος και ανταποκρίνεται ιδανικά στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι ένας νικητής", τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να δούμε εάν τελικά ο γάμος της Λίβερπουλ με τον Βραζιλιάνο μπακ θα πραγματοποιηθεί με 13 χρόνια καθυστέρηση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ