ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Κατηγορώ" του Ρότζερς για τον διαιτητή

"Κατηγορώ" του Ρότζερς για τον διαιτητή
© IAN HODGSON

Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι έχασε η καλύτερη ομάδα αναφερόμενος στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά της διαιτησιας. Διαβάστε αναλυτικά.

"Οι αποφάσεις ήταν κατά μας σήμερα. Εάν εποβάλλεται ο Τζόντζο Σέλβεϊ, θα πρέπει επίσης να αποβληθεί και ο Τζόνι Έβανς.

Είναι ένα τάκλιν που ο παίκτης μας πρέπει να κάνει αλλά και ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει.

Διαβαστε την ανασκόπηση του αγώνα, που βρήκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει τη νίκη στο "Άνφιλντ" με ανατροπή-φάντασμα.

Όμως ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν πρέπει να πάρει κόκκινη κάρτα την ώρα που ο παίκτης της Γιουνάιτεντ μένει στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχαν πολλές φτωχές αποφάσεις", τόνισε ο Ρότζερς, για να αναφερθεί στη συνέχεια για το πέναλτι που δόθηκε στον Βαλένσια από το μαρκάρισμα του Τζόνσον και να το συγκρίνει με τη φάση λίγο νωρίτερα όπου ο Σουάρες δεν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Έβανς.

"Κατηγορώ" του Ρότζερς για τον διαιτητή
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

"Δεν ήταν ποτέ πέναλτι. Ο Γκλεν Τζόνσον κατάφερε να γυρίσει υποδειγματικά προς τα πίσω για να κάνει το τάκλιν και δεν ξέρω για ποιο λόγο πέφτει κάτω ο Βαλένσια.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, υπάρχει επαφή μεταξύ του Λουίς Σουάρες και του Έβανς, ο παίκτης μας πέφτει κάτω και δεν του δίνεται πέναλτι.

"Η γνώμη μου ειναι ότι έχασε η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου ήταν ήρωες όσον αφορά στην εμφάνιση και στο πνεύμα. Ήταν έξοχοι και δεν πήραν αυτό που άξιζαν στο ματς".

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (highlights)

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (extented highlights)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ