ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπέροχη κίνηση του Σαλάχ που έκανε τον Μίλνερ να βουρκώσει

Η υπέροχη κίνηση του Σαλάχ που έκανε τον Μίλνερ να βουρκώσει

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σταμάτησε στα τρία γκολ εντός αγωνιστικού χώρου κόντρα στην Μπόρνμουθ όμως λίγο μετά το φινάλε του ματς σκόραρε και... τέταρτο, σε συνεργασία με τον Τζέιμς Μίλνερ (VIDEO).

Xωρίς αμφιβολία ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα της Μπόρνμουθ με την Λίβερπουλ με τον οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πετυχαίνει χατ-τρικ στο 4-0 των "κόκκινων" (αυτογκόλ του Κουκ το άλλο τέρμα) και να πιάνει τον Ομπαμεγιάνγκ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τη φετινή σεζόν με 10 γκολ.

Δεν ήταν όμως μόνο τα τρία γκολ που σημείωσε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που τον έκαναν να λάμψει στο "Vitality Stadium" αλλά και η τεράστια ταπεινότητα που τον διακρίνει και την οποία φανέρωσε σε συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του ματς.

Την ώρα που έδινε συνέντευξη μαζί με τον Τζέιμς Μίλνερ , ήρθε κάποια στιγμή η ώρα για να παραλάβει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα, όμως μπροστά στην κάμερα του Sky Sports αρνήθηκε, επιμένοντας πως το σωστό ήταν να πάρει το βραβείο ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα του, ο Μίλνερ.

Αιτία το ότι ο Άγγλος διεθνής μέσος συμπλήρωσε 500 παιχνίδια στην καριέρα του στην Premier League. "Μιλάμε για 500 παιχνίδια. Πρέπει να τον συγχαρώ για την καταπληκτική του καριέρα.

Το άξιζε σήμερα. Έχει μια φοβερή καριέρα και ελπίζω να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάτι μαζί φέτος. Δεν θα το πάρω εγώ το βραβείο", ανέφερε χαρακτηριστκά ο Σαλάχ, με τον Μίλνερ να παίρνει εκείνη την ώρα το βραβείο από τα χέρια του Αιγύπτιου και να βουρκώνει από συγκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ