ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θεωρία του Λουίς Γκαρθία για τον αγέλαστο σκόρερ Σαλάχ

Liverpool forward Mohamed Salah, right, applauds after his team won the Champions League Group C soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool forward Mohamed Salah, right, applauds after his team won the Champions League Group C soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε χατ-τρικ απέναντι στην Μπόρνμουθ και το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Λίβερπουλ, στον "τελικό" με τη Νάπολι. Σε καμία περίπτωση δεν χαμογέλασε και ο Λουίς Γκαρθία έχει μια θεωρία γι' αυτό.

Λίβερπουλ και Νάπολι διεκδίκησαν στο Anfield το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και ένα γκολ του Σαλάχ στο 34' στάθηκε αρκετό για να χαμογελάσουν οι "κόκκινοι". Εκτός του Αιγύπτιου σκόρερ, που παρά την κρισιμότητα του τέρματος του, επέλεξε να πανηγυρίσει κυνικά. Κάτι που έκανε και στο χατ-τρικ απέναντι στην Μπόρνμουθ. Ο Σαλάχ βρίσκει δίχτυα αλλά παραμένει αγέλαστος, γεγονός που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα social media.

Το θέμα έθεσε προς συζήτηση και ο Γκάρι Λίνεκερ στο στούντιο του BT Sport, ρωτώντας τους Ρίο Φέρντιναντ, Μάικλ Όουεν και Λουίς Γκαρθία, με τον Ισπανό να υποστηρίζει μια ενδιαφέρουσα θεωρία:

"Νομίζω πως δεν νιώθει το ίδιο καλά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πέρσι όλα έρχονταν εύκολα για εκείνον, φέτος δυσκολεύεται πολύ σε κάποια παιχνίδια, έχει ευκαιρίες δίχως να σκοράρει, πιθανότατα προσπαθεί να αποδείξει την αξία του και σήμερα το έκανε για ακόμη μια φορά".

Ο Ρίο Φέρντιναντ από την πλευρά του έκανε ένα καθαρά αγωνιστικό σχόλιο, υποστηρίζοντας ότι ο Αιγύπτιος βολεύεται καλύτερα και έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων όταν αγωνίζεται δεξιά στην επίθεση και όχι στον άξονα, όπου υπάρχουν λιγότεροι χώροι και περισσότεροι αντίπαλοι παίκτες.

AP Photo/Dave Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ