ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ πήρε τον "νέο Ντε Λιχτ" και τον έκανε "μπέιμπι Φαν Ντάικ"

Η Λίβερπουλ πήρε τον "νέο Ντε Λιχτ" και τον έκανε "μπέιμπι Φαν Ντάικ"

Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ επετεύχθη μετά από μάχη με τις Μπάγερν Μονάχου και Αγιαξ. Οι "Κόκκινοι" επένδυσαν στο μέλλον και απέκτησαν από την Τσβόλε τον 17χρονο, Σεπ βαν ντεν Μπεργκ.

Διαβάσατε στο Sport24.gr πως Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και Άγιαξ μάχονταν για την απόκτηση του 17χρονου στόπερ της Τσβόλε, Σεπ βαν ντεν Μπεργκ. Το τελευταίο update για την υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού, σύμφωνα με τους Άγγλους, έχει νικητή κι αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στο Νησί σημειώνουν πως ο "νέος Ντε Λιχτ" γίνεται "μπέιμπι Φαν Ντάικ", καθώς την Τετάρτη (26/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την νικήτρια του εφετινού Champions League.

Η Telegraph, μάλιστα, υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της ότι η Λίβερπουλ θα πληρώσει 2.000.000 ευρώ στην Τσβόλε για το wonderkid της, ενώ παράλληλα τονίζει ότι τον περασμένο Γενάρη η Σαμπντόρια επιχείρησε να τον αποκτήσει με περισσότερα χρήματα (2,5 εκατ. ευρώ) και δεν τα κατάφερε.

Ο Σεπ φαν ντεν Μπεργκ σημείωσε εφέτος 20 συμμετοχές με την ομάδα του και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής της Τσβόλε. Όσον αφορά στο συμβόλαιό του αυτό εκπνέει το καλοκαίρι το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ