Η Λίβερπουλ καθιερώνει ειδική ζώνη για αυτιστικά άτομα στο κατάστημα του Anfield

Η Λίβερπουλ καινοτομεί κι από την Τετάρτη (10/10) εισάγει την "ώρα αυτισμού" στο επίσημο κατάστημά της στο "Anfield", προκειμένου να γίνει προσβάσιμο και σε άτομα που πάσχουν από την νευρο-ψυχολογική διαταραχή.

Το επίσημο κατάστημα της Λίβερπουλ στο "Anfield" θα χαμηλώσει την ένταση της μουσικής και θα σταματήσει της ανακοινώσεις προσφορών από μεγάφωνα, την Τετάρτη (10/10) από τις 14:00 έως τις 15:00 (ώρα Ελλάδας), για να δημιουργήσει πιο άνετο και φιλικό αγοραστικό περιβάλλον για τα αυτιστικά άτομα.

Οι "reds" εισάγουν με αυτόν τον τρόπο την "ώρα αυτισμού", για να κάνουν τα επίσημα καταστήματά τους προσβάσιμα σε όλους. Πέρυσι, η Λίβερπουλ εγκαινίασε στην κερκίδα "Κένι Νταλγκλίς" ειδικό δωμάτιο, το οποίο διαθέτει ποικιλία εξειδικευμένου εξοπλισμού για όσους έχουν αυτισμό ή άλλες αισθητικές ανάγκες, βοηθώντας τους να δοκιμάσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες σε ένα άνετο περιβάλλον κατάλληλο για τις ανάγκες τους.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αναστασία Μαρινάκου, η αθλήτρια που έκανε τον Μπολτ να την χειροκροτήσει

Η εξαιρετικά φωτογενής (σωστά, Usain Bolt;) 22χρονη πολυ-πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων είναι χάρμα οφθαλμών. Εντός και εκτός στίβου. Εδώ στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της μέχρι τώρα καριέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ