ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ απέλυσε τον Ρότζερς

Η Λίβερπουλ απέλυσε τον Ρότζερς

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής την απόλυση του Μπρένταν Ρότζερς, λίγες ώρες μετά τη νέα κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Έβερτον

Η νέα κακή εμφάνιση της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Έβερτον ήταν... η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς λίγες ώρες αργότερα απολύθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς από την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων".

"Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Μπρένταν Ρότζερς για την σημαντική συνεισφορά του στον σύλλογο και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την σκληρή του δουλειά και αφοσίωση", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Όλοι μας ζήσαμε σπουδαίες στιγμές με τον Μπρένταν ως προπονητή και είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχει μια μακρά καριέρα στο ποδόσφαιρο".

"Αν και ήταν δύσκολη η απόφαση, εκτιμούμε πως μας παρέχει την καλύτερη προοπτική για επιτυχία στο γήπεδο. Φιλοδοξία για νίκη είναι αυτό που θέλουμε να φέρουμε στην Λίβερπουλ και πιστεύουμε πως έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".

"Η αναζήτηση νέου τεχνικού έχει αρχίσει και ελπίζουμε να γίνει πρόσληψη σε σύντομο χρονικό διάστημα".

Ο Ρότζερς είναι 42άχρονος Βορειοϊρλανδός τεχνικός που ανάλαβε τη Σουόνσι το 2010 και το 2011 την ανέβασε στην Premier League. Η πολύ καλή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία τον έφερε στον πάγκο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2012. Έφτασε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014, το έχασε αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018, όμως τον Οκτώβρη του 2015 απολύθηκε.

Δύο είναι οι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν, οι Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι, οι οποίοι το καλοκαίρι άφησαν Ντόρτμουντ και Ρεάλ, αντίστοιχα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ