ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η αποθέωση και το "ευχαριστώ" του Κάριους στους οπαδούς της Λίβερπουλ (Videos)

Liverpool's Loris Karius during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Loris Karius during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μπορεί στο τέλος της περσινής χρονιάς να δέχτηκε σκληρή κριτική, ωστόσο στο πρώτο του εντός έδρας μας για τη νέα σεζόν ο Λόρις Κάριους αποθεώθηκε από τους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο Λόρις Κάριους έκανε μεγάλα λάθη στον τελικό του Champions League, δέχτηκε μεγάλη κριτική και η Λίβερπουλ έδωσε ένα "βουνό" από χρήματα για να αποκτήσει τον Άλισον ο οποίος προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας.

Στην πρώτη εμφάνιση όμως στο Άνφιλντ ο Γερμανός τερματοφύλακας αποθεώθηκε.

Στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τορίνο, ο Κλοπ έβγαλε από το ματς τον Άλισον και πέρασε στη θέση του τον Κάριους. Οι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν θερμά και τους δύο με αποτέλεσμα ο Γερμανός τερματοφύλακας να συγκινηθεί.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα ευχαρίστησε τους φίλους της Λίβερπουλ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. "Ευχαριστώ Άνφιλντ για αυτή την υποδοχή" έγραψε χαρακτηριστικά. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Τορίνο.


Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ