ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γκουαρδιόλα: "Πολλά συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για τη σπουδαία σεζόν"

Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, congratulates Chelsea's N'Golo Kante following their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge, in London, England, Thursday, June 25, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, congratulates Chelsea's N'Golo Kante following their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge, in London, England, Thursday, June 25, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool) AP PHOTO/PAUL CHILDS,POOL

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ιπποτικός στο φινάλε του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι, με τον Καταλανό να αποθεώνει την Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League.

Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 από την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" το βράδυ της Πέμπτης έστεψε πρωταθλήτρια Αγγλίας την Λίβερπουλ επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μην έχει πρόβλημα να δώσει συγχαρητήρια στους κόκκινους για το σπουδαίο επίτευγμά τους.

"Πολλά συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για τη σπουδαία σεζόν και τον τίτλο που κέρδισαν. Έχουμε ακόμα πολλά ματς να δώσουμε στη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στην Λίβερπουλ τη νέα σεζόν.

Δεν ήμασταν τόσο σταθεροί όσο την προηγούμενη σεζόν. Είχαν απίστευτη συγκέντρωση και έπαιζαν κάθε ματς λες και ήταν το τελευταίο τους. Στην αρχή δεν παίζαμε όπως θέλαμε.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, οπότε αυτό σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες", δήλωσε ο Γκουαρδιόλα, που οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην κατάκτηση δύο διαδοχικών πρωταθλημάτων, το 2017 και το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-1: Νίκη τετράδας για τους μπλε και κούπα για την Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας
Πάταγος στο Twitter για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ
Λίβερπουλ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Κλοπ στο 2-1 της Τσέλσι
Λίβερπουλ: "Πείτε στον κόσμο ότι είμαστε πρωταθλητές Αγγλίας"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ