ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουαρδιόλα: "Αν δεν νικήσουμε τη Λίβερπουλ, τελειώνει το πρωτάθλημα"

Γκουαρδιόλα: "Αν δεν νικήσουμε τη Λίβερπουλ, τελειώνει το πρωτάθλημα"

"Do or Die" είναι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα το ντέρμπι της ερχόμενης Πέμπτης (3/1) απέναντι στην Λίβερπουλ στο "Etihad".

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σαουθάμπτον, εκτός έδρας, με 3-1 και την Πέμπτη (3/1) θα υποδεχθεί την Λίβερπουλ στο γήπεδό της για το πιο καθοριστικό ματς της σεζόν ( η διαφορά τους είναι στους επτά βαθμούς).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το "διπλό" της ομάδας του ξεκαθάρισε ότι αν δεν νικήσει τον Κλοπ την 21η αγωνιστική της Premier League, τότε το πρωτάθλημα τελειώνει: " Με τη θέση της Λίβερπουλ, εάν χάσουμε βαθμούς τότε τελείωσε, τέλος. Θα είναι σχεδόν αδύνατο..." είπε αρχικά ο Καταλανός.

Στη συνέχεια ο Πεπ υποστήριξε: " Θα χάσουν βαθμούς, αλλά όχι πολλούς. Ίσως να είμαι λάθος, αλλά παντού οι παίκτες θέλουν να τα κάνουν όλα καλά. Κάποιες φορές, όμως, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι το να θέλεις να κάνεις κάτι καλά δεν αρκεί. Πρέπει να προσπαθήσεις κιόλας."

Εν κατακλείδι ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν σημείωσε:" Γνωρίζω πως η απόσταση (με τη Λίβερπουλ) είναι μεγάλη, ειδικά διότι είναι σταθεροί και συνεπείς. Εύχομαι η έξτρα βοήθεια που θα έχουμε από τον κόσμο μας να βοηθήσει."

Επίσης, μιλώντας στο BBC ο έμπειρος τεχνικός αποθέωσε την αντίπαλό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Η άλλη ομάδα είναι φανταστική. Ίσως η καλύτερη στην Ευρώπη ή στον κόσμο αυτή τη στιγμή και φορμαρισμένη."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ