ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Γι' αυτό δεν παίζει ο Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, England, Friday, Aug. 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Mohamed Salah looks on during the English Premier League soccer match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, England, Friday, Aug. 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε στο Sky Sports γιατί δεν συμπεριέλαβε τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην αποστολή του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ "κόπηκε" από την αποστολή για το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ. Στο σάιτ των Κόκκινων ανέβηκε το update για τον τραυματισμό του Αιγύπτιου σούπερ σταρ, όπως και η σχετική δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ στο Sky Sports.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρει ότι ο Μο Σαλάχ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο το οποίο "κληρονόμησε" στο ματς με την Λέστερ, δηλαδή πριν από την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες.

Όσον αφορά στην εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ, αυτή αναφέρει: " Ο Μο δεν ήταν έτοιμος. Δεν μπορούσε να προπονηθεί με την ομάδα. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτό που έλεγαν όλοι ότι θ' αγωνιστεί. Ήταν ελάχιστες οι πιθανότητες για το ματς με την Γιουνάιτεντ. Ίσως παίξει την Τετάρτη (σ.σ. Champions League με την Γκενκ). Θα το δούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Βασικός ο Ντε Χέα, εκτός ο Σαλάχ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ