ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Φτιαγμένος" με την πρόκριση ο Κλοπ

"Φτιαγμένος" με την πρόκριση ο Κλοπ

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Europa League με τη νίκη επί της Μπορντό και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία των "κόκκινων".

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ευχαριστημένος για το γεγονός πως η Λίβερπουλ θα συνεχίσει στους "32" του Europa League μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Μπορντό , παράλληλα όμως παραδέχτηκε πως η ομάδα του αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο δεύτερο ημίχρονο ελέω της πίεσης που άσκησαν οι Γιρονδίνοι.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε, η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη που προκρίθηκε, ο σύλλογος είναι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε, οπότε μπορείτε και εσείς να είστε πολύ χαρούμενοι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 2-1 της Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

"Φτιαγμένος" με την πρόκριση ο Κλοπ

"Είναι σημαντικό να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου αλλά δεν είναι το σημαντικότερο καθώς στον επόμενο γύρο υπάρχουν μόνο καλές ομάδες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όταν θα ταξιδέψουμνε στη Σιόν σε δύο εβδομάδες αλλά απομένουν 50 παιχνίδια από τότε μέχρι τώρα!

Θα πρέπει να σκεφτόμαστε την Σουόνσι από την Παρασκευή και αυτό ακριβώς θα κάνουμε".

"Φτιαγμένος" με την πρόκριση ο Κλοπ

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Μπορντό, ο 48χρονος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου 45λεπτου που βρήκε τους "κόκκινους" να ανατρέπουν το 0-1 με τα γκολ των Μίλνερ και Μπεντεκέ, ενώ για το δεύτερο μέρος υπογράμμισε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς χρειάστηκε να αμυνθεί απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως η Μπορντό που "καιγόταν" να αποφύγει την ήττα.

Σημειώνεται πως το ματς κόντρα στη Μπορντό ήταν το 9ο συνολικά για τον Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ να έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Λίβερπουλ - Μπορντό 2-1

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ