ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φοβερός Μανέ: Κουβάλησε τα νερά στην Εθνική Σενεγάλης

Senegal's Sadio Mane listens to national anthem prior to a friendly soccer match between Senegal and Bosnia and Herzegovina at the Oceane stadium in Le Havre, northern France, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Senegal's Sadio Mane listens to national anthem prior to a friendly soccer match between Senegal and Bosnia and Herzegovina at the Oceane stadium in Le Havre, northern France, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Χείρα βοηθείας έδωσε στον άνθρωπο που κουβαλούσε τα νερά στην Εθνική Σενεγάλης ο Σαντιό Μανέ, αφού καθώς έβγαινε από το πούλμαν σήκωσε δύο συσκευασίες και τις πήγε μέχρι τα αποδυτήρια.

Το πόσο απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ο Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έχει αποδείξει αρκετές φορές πως τα χρήματα αλλά και η δόξα δεν τον έχουν αλλάξει ως προσωπικότητα, ούτε του έχουν φουσκώσει τα μυαλά. Ο ίδιος μπορεί να ξέφυγε από την φτώχεια, όμως δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα.

Έτσι από την μεριά του ο 27χρονος βοηθά με κάθε τρόπο τους συμπατριώτες του και αυτό τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό στο κοινό της Λίβερπουλ αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Πρόσφατα έχτισε ένα σχολείο στην πατρίδα του προσφέροντας μία ευκαιρία για κάτι καλύτερο σε παιδιά της Σενεγάλης.

Αυτή τη φορά έκανε κάτι πιο απλό, το οποίο όμως αποδεικνύει το πόσο αληθινός είναι. Καθώς κατέβαινε από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής σταμάτησε να βοηθήσει τον φροντιστή που κουβαλούσε τα νερά. Ο Μανέ πήρε δύο συσκευασίες με νερά και τις πήγε μέχρι τα αποδυτήρια δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστος και ωραίος τύπος είναι.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ