ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φέργκιουσον σε Κλοπ: "Σε συγχωρώ που με ξύπνησες στις 3:30 το πρωί για να μου πεις ότι πήρες το πρωτάθλημα"

Φέργκιουσον σε Κλοπ: "Σε συγχωρώ που με ξύπνησες στις 3:30 το πρωί για να μου πεις ότι πήρες το πρωτάθλημα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε το βραβείο "Sir Alex Ferguson" ως προπονητής της χρονιάς και ο Σκωτσέζος μίλησε για τον Γερμανό με τα καλύτερα λόγια, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να αποθεώνει τον θρύλο της Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Πρωταθλητής Ευρώπης, υπερπρωταθλητής Ευρώπης, πρωταθλητής κόσμου και εσχάτως πρωταθλητής Αγγλίας. Αυτοί είναι κατά σειρα οι τέσσερις σπουδαίοι τίτλοι που πήρε με την Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ από τον Ιούνιο του 2019 και μετά, με τον Γερμανό τεχνικό να εισπράττει μία ακόμα αναγνώριση την Δευτέρα (27/7).

Αυτή αφορά τον ίδιο προσωπικά, καθώς ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του ως ο προπονητής της χρονιάς μέσω των "LMA Awards" και παρέλαβε με τιμή και υπερηφάνεια το Sir Alex Ferguson Trophy.

Το τρόπαιο μάλιστα που έχει πάρει το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προς τιμήν του θρυλικού Σκωτσέζου τεχνικού, που στα 27 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1986 μέχρι το 2013, κατέκτησε μεταξύ άλλων 13 πρωταθλήματα με τους κόκκινους διαβόλους και δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

"Γιούργκεν είσαι φανταστικός προπονητής και η ομάδα σου δικαιούταν 100% αυτόν τον τίτλο. Οι εμφανίσεις της ομάδας σου ήταν εξαιρετικές. Σε συγχωρώ που με ξύπνησες στις 3:30 το πρωί για να μου πεις ότι πήρες το πρωτάθλημα. Το άξιζες πλήρως, συγχαρητήρια", δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουν για τον προπονητικό ηγέτη της μεγάλης αντιπάλου της Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, με τον πανευτυχή Κλοπ να δηλώνει κατά την παραλαβή του τροπαίου:

"Έριξα μια ματιά στους νικητές του παρελθόντος, όπου έχει πολύ μεγάλα ονόματα της Λίβερπουλ. Τον Σάνκλι, τον Πέισλι, τον Φάγκαν, τον Νταλγκλίς και τον Ρότζερς. Αλλά το βραβείο έχει το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Και ξέρω ότι δεν είναι 100% κατάλληλο για μένα ως προπονητή της Λίβερπουλ, αλλά τον θαυμάζω, για να μην πω ότι τον αγαπώ. Ήταν ο πρώτος Βρετανός προπονητής που γνώρισα, φάγαμε πρωινό μαζί.

Δεν είμαι σίγουρος ότι το θυμάται, αλλά εγώ θα το θυμάμαι για πάντα, γιατί για μένα ήταν σαν να γνώριζα τον Πάπα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει η στιγμή που θα κρατάω αυτό το βραβείο, που έχει το όνομά του.

Και βρίσκομαι εδώ εκ μέρους των συνεργατών μου. Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ΟΚ ως προπονητής, αλλά εκείνοι είναι που μας κάνουν όλους μαζί ένα ξεχωριστό γκρουπ ποδοσφαιρικών μυαλών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Τσέλσι 5-3: Σαρωτική η πρωταθλήτρια
Λίβερπουλ: Η απονομή των πρωταθλητών
Κλοπ: "Θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι όταν φύγει ο μαλ@@@@νος ιός"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ