ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαβορί η Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λεμάρ

France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Κερδίζει έδαφος η Λίβερπουλ έναντι της Άρσεναλ στη ''μάχη'' για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή της Μονακό, Τομά Λεμάρ. Τι ποσό προσφέρει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει παράδοση στην ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, αν και φέτος δεν μπορεί να κοντράρει την Παρί Σεν Ζερμέν. Η παράδοση των μεγάλων πωλήσεων, όμως, αναμένεται να συνεχιστεί με τον Τομά Λεμάρ να είναι ο βασικότερος υποψήφιος προς πώληση.

Ενδιαφέρον για τον Λεμάρ έχουν δείξει τρεις ομάδες της Premier League. Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν στη λίστα τους τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, με τις δύο πρώτες να δείχνουν πιο ''ζεστές'' με την περίπτωση του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο '' Independent'' η Λίβερπουλ είναι ένα βήμα μπροστά απ' τις άλλες δύο διεκδικήτριες, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση που θα φτάσει τα 100.000.000 ευρώ, προλαβαίνοντας την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει στο μυαλό του τον Λεμάρ, ως πιθανό αντικατάσταση του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λεμάρ έχει φέτος 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ. Στη Μονακό αγωνίζεται από το 2015, όταν και αποκτήθηκε από την Καέν. Την ποδοσφαιρική του διαδρομή την ξεκίνησε από τα νησιά της Καραϊβικής και συγκεκριμένα από την Γουαδελούπη, απ' όπου και κατάγεται.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ