ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Τρεις παίκτες της Σίτι στην καλύτερη πεντάδα αντιπάλων"

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φαν Ντάικ ρωτήθηκε για την καλύτερη πεντάδα αντιπάλων του και μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε σε αυτή τους Λαπόρτ, Ντε Μπρόινε και Έντερσον.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κλήθηκε από την ιστοσελίδα της Λίβερπουλ να επιλέξει την καλύτερη πεντάδα αντιπάλων από την Premier League και σε αυτή συμπεριέλαβε τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, έναν της Τότεναμ και έναν της Άρσεναλ.

Ο Ολλανδός αρχικά έκανε λόγο για τον Λαπόρτ, τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, για τον οποίο είπε: «Έχει δείξει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του και θεωρώ ότι ένας εκπληκτικός αμυντικός. Θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και για αυτό τον επέλεξα».

Ο Φαν Ντάικ εν συνεχεία αναφέρθηκε στους Έντερσον και Κέβιν Ντε Μπρόινε λέγοντας: «Θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ. Νομίζω πως αυτή τη σεζόν υπήρχαν αρκετοί καλοί τερματοφύλακες απ’ όσους έχουμε δει στο παρελθόν αλλά θεωρώ πως ο Έντερσον είναι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους αλλά και πάλι ο Άλισον είναι το νούμερο ένα, αυτό πιστεύω».

Για τον Ντε Μπρόινε ο Φαν Ντάικ είπε: «Μοιάζει πως είναι μόνο παίκτες της Σίτι, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, δεν μπορείς να μπεις πολλά για αυτόν. Θεωρώ πως ο Κέβιν είναι ένας καλός άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και εν συνεχεία ένας εξαιρετικός παίκτης. Αξίζει το σεβασμό είναι ένας φανταστικός παίκτης».

Εκτός των τριών παικτών της Σίτι ο Φαν Ντάικ έβαλε στην ίδια πεντάδα και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από ομάδες του Λονδίνου, τον Σον και τον Ομπαμεγιάνκ.

Για τον Σον ο Ολλανδός αμυντικός είπε: «Είναι γρήγορος, δυνατός και στον αγωνιστικό χώρο κάνει κόλαση τη ζωή των αντιπάλων αμυντικών. Και το τελείωμα του, με το δεξί, το αριστερό, είναι εξαιρετικός, οπότε θα τον διάλεγα».

Και τέλος για τον Ομπαμεγιάνκ τόνισε: «Σύμφωνα με όσα έκανε στη διάρκεια της σεζόν μαζί με τον Λακαζέτ είναι ένα φανταστικό δίδυμο. Θα μπορούσα να βάλω και τον Αγκουέρο αλλά θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και οι αριθμοί του μας το έχουν δείξει από τη στιγμή που ήρθε».

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ