ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: Κίνηση στήριξης για τη Χρόνιχεν

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και με μία κίνηση, έδειξε έμπρακτα την στήριξή του προς την Χρόνιχεν, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Η Eredivise κατέβασε γρήγορα ρολά μετά την πανδημία του κορονοϊού, με πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν πλέον αρκετά προβλήματα οικονομικής φύσεως. Κυρίως αυτές που βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα, δεδομένου ότι χάθηκε σημαντικό μέρος των εσόδων τους (τηλεοπτικά, εισιτήρια, χορηγοί).

Η Χρόνιχεν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, με την ολλανδική ομάδα να βρίσκει όμως έναν ιδιαίτερο σύμμαχο στην προσπάθεια να μείνει όρθια εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτός ο σύμμαχος ήταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Παρότι παραμένει άγνωστο αν και πότε θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ αγόρασε τέσσερα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, αφενός για να στηρίξει τον σύλλογο και αφετέρου για να δώσει το παράδειγμα στους υπόλοιπους.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι τυχαία βέβαια, αφού ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξεκίνησε την καριέρα του στη Χρόνιχεν, πριν αρχίσει το ταξίδι του στη Μεγάλη Βρετανία.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ