ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έσπασαν... τύμπανα οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο "Etihad"

Liverpool fans celebrate after their side won the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool fans celebrate after their side won the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι φίλοι της Λίβερπουλ που βρέθηκαν στο "Etihad" πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση της ομάδας τους στα ημιτελικά του Champions League, τόσο που οι φωνές τους ακούγονταν ακόμη και μακριά από το γήπεδο. (VIDEO)

Το βράδυ της Τρίτης (10/4) ήταν κάτι παραπάνω από όμορφο για την Λίβερπουλ και τους οπαδούς της. Οι "κόκκινοι" νίκησαν ξανά την Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισαν πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-2008.

Το "Etihad" σίγησε στο γκολ του Σαλάχ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, αυτοί όμως που δεν σίγησαν ήταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ που βρέθηκαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση της ομάδας τους.

Μάλιστα, τα συνθήματα και οι φωνές τους ακούγονταν ακόμη και 50 μέτρα μακριά από το γήπεδο! Βάλτε τον ήχο στο τέρμα και ακούστε! Δεν θα το πιστεύετε.

Κεντρική photo: AP/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ