ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επτά αλλαγές από Κλοπ σε δύο ημέρες!

Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool,  in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017.  (Uwe Anspach/dpa via AP)
Liverpool's coach Juergen Klopp gestures during the training session in preparation for upcoming Champions League's qualifier soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Liverpool, in the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Monday Aug. 14, 2017. (Uwe Anspach/dpa via AP) AP

Επτά αλλαγές επιφύλασσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για το ματς με την Μπέρνλι σε σχέση με το αντίστοιχο κόντρα στη Λέστερ (30/12). Η εξήγηση για την απουσία των Φιλίπε Κοουτίνιο και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Η Μπέρνλι υποδέχεται τη Λίβερπουλ - live η εξέλιξη των αναμετρήσεων της Premier League από το Sport24.gr - για την 22η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος και ο τεχνικός των "reds", Γιούργκεν Κλοπ, προχώρησε σε lifting στις επιλογές του αρχικού σχήματος.

Επτά αλλαγές από τον Γερμανό στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την αντίστοιχη απέναντι στη Λέστερ το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου. Ο Φιλίπε Κοουτίνιο υποφέρει από πρόβλημα στο μηρό. Αυτή ήταν τουλάχιστον, η επίσημη αιτιολόγηση της ομάδας την ώρα που η φημολογία για μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα φουντώνει ξανά.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ (δεύτερος σκόρερ της Premier League) ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο να λείπει, καθώς ταλαιπωρείται από μυικό πρόβλημα. Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για το ερχόμενο ματς με την Έβερτον στο πλαίσιο του FA Cup (5/1, 21:55).

Οι Μινιολέ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ και Ρομπέρτο Φιρμίνο συμπληρώνουν το "παζλ" της επτάδας αλλαγής προσώπων στην αρχική ενδεκάδα των "reds". Και οι πέντε βρίσκονται στον πάγκο κι ενδεχομένως να αποτελέσουν κάποιες από τις διαθέσιμες τρεις κινήσεις του Κλοπ κατά τη διάρκεια του ματς.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Κλαβάν, Τζο Γκόμεζ, Τσέιμπερλεν, Τζαν, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σολάνκε, Λαλάνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ