ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Στη Λίβερπουλ ο Αντριάν

Επίσημο: Στη Λίβερπουλ ο Αντριάν

H Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, Αντριάν, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σιμόν Μινιολέ που μεταγράφηκε στην Μπριζ.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι με κάθε επισημότητα ο Αντριάν. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι ο "εκλεκτός" του Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Μπριζ, ύστερα από έξι χρόνια στους "κόκκινους".

Ο 32χρονος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και δήλωσε πως "αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος. Πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Θέλω να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Προφανώς, θέλω να κερδίσω τίτλους. Ήρθα για να παλέψω για όλες τις διοργανώσεις. Έχω μεγάλο συναγωνισμό, αλλά θα παλέψω και θα προσπαθήσω να τους ξεπεράσω στην ιεραρχία. Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο παιχνίδι μου στο Άνφιλντ και να νικήσω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται".

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος ύστερα από έξι χρόνια από τα "σφυριά", με τα οποία πραγματοποίησε 150 εμφανίσεις. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπέτις, μετρώντας 32 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ