ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επίσημο: Παίκτης της Λίβερπουλ και τυπικά ο Φαν Ντάικ

Επίσημο: Παίκτης της Λίβερπουλ και τυπικά ο Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ είναι και με τη... βούλα παίκτης της Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό αμυντικό να ανακοινώνεται από τους "κόκκινους". Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής για τη νέα "σελίδα" στην καριέρα του.

Το μεγάλο "μπαμ" ως τώρα στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο έχει γίνει από τη Λίβερπουλ, η οποία πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Ολλανδό αμυντικό, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 85.000.000 ευρώ, ποσό-ρεκόρ για παίκτη που αγωνίζεται στα μετόπισθεν. Με αυτή την προσθήκη, οι "ρεντς" ελπίζουν να βελτιωθούν σε μια θέση που "πονάνε" πολύ.

Ο παίκτης είχε κλείσει εδώ και μερικές ημέρες, αλλά την πρωτοχρονιά ήρθε και τυπικό κομμάτι και αναμφίβολα αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τους φίλους της Λίβερπουλ, που βλέπουν στο πρόσωπο του άλλοτε άσου της Σαουθάμπτον τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της άμυνάς της από 'δω και πέρα.

Ο 26χρονος θα φορά τον αριθμό "4" στην φανέλα του, ενώ φέτος είχε 12 συμμετοχές στην Premier League, χάνοντας κάποια ματς λόγω τραυματισμού. Ο Γιούργκεν Κλοπ ποντάρει πολλά πάνω του και περιμένει με ανυπομονησία να τον εντάξει στο ρόστερ όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ για το ξεκίνημα μου στην ομάδα. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι το μέγεθος του συλλόγου, η κουλτούρα του, οι παίκτες, ο κόουτς και φυσικά οι φίλαθλοι, που κάνουν τη Λίβερπουλ ξεχωριστή.

Όλα είναι τέλεια και ταιριάζουν σε εμένα, αλλά και στην οικογένειά μου. Είναι μεγάλο κλαμπ η Λίβερπουλ, που πάντα θα παίρνει μεγάλους παίκτες. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί και άνθρωποι του συλλόγου", είπε ο Ολλανδός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πόσο ξεχωριστό είναι το Άνφιλντ, ενώ τόνισε πως περιμένει να μπει στο γήπεδο για τα ματς και ανυπομονεί και για τα ευρωπαϊκά στο Champions League.















TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ