ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επένδυση-μαμούθ της Λίβερπουλ σε νέο Προπονητικό Κέντρο

Επένδυση-μαμούθ της Λίβερπουλ σε νέο Προπονητικό Κέντρο

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τη Λίβερπουλ είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 60.000.000 ευρώ για τη δημιουργία νέου Προπονητικού Κέντρου στο Κέρκμπαϊ, όπου στεγάζονται οι ακαδημίες του συλλόγου.

Ύστερα από σχεδόν 70 χρονιά, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να μπει σε μία νέα εποχή, αποχωρώντας οριστικά απ' το ιστορικό Προπονητικό Κέντρο "Melwood".

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της " liverpoolecho.co.uk", οι διοικούντες τους "κόκκινους" είναι έτοιμοι να δαπανήσουν 60.000.000 ευρώ για τη δημιουργία νέου Προπονητικού Κέντρου στο Κέρκμπαϊ, όπου στεγάζονται οι ακαδημίες του συλλόγου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ να μετακινηθεί η ομάδα σε νέο Προπονητικό Κέντρο, αφού θεωρεί πως μία τέτοια εξέλιξη θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει μακροπρόθεσμα τους στόχους της.

"Αναγνωρίζουμε πως το Melwood έχει παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του συλλόγου, όλα αυτά τα χρόνια. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει μακροπρόθεσμα τις φιλοδοξίες μας, αφού είναι περιορισμένος ο χώρος του. Γι' αυτό το λόγο βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέας περιοχής για τη δημιουργία νέου Προπονητικού Κέντρου".

Αξίζει να σημειωθεί πως για την κατασκευή του νέου Προπονητικού Κέντρου απαιτείται οικοδομική άδεια, ενώ θα υπάρξει και μία περίοδος δημόσιας διαβούλευσης. Αν δοθεί το "πράσινο" φως, τότε το νέο Προπονητικό Κέντρο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2019.

Δείτε την VIDEO-παρουσίαση:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ