ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έλιοτ: "Δεν μου αρέσει ο Ράμος μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ"

Έλιοτ: "Δεν μου αρέσει ο Ράμος μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ"
AP PHOTO/LEILA COKER, FILE

Έναν χρόνο πριν μεταγραφεί στην Λίβερπουλ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ δέχτηκε στενό πρέσινγκ απο την Ρεάλ. Δεν είπε ομως το "ναι" και "φταίχτης" ήταν ο Σέρχιο Ράμος.

Μάιος 2018 και η Λίβερπουλ χάνει στον τελικό του Champions League με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που είχε τέσσερις μεγάλους πρωταγωνιστές. Τον Γκάρεθ Μπέιλ που με δύο γκολ του χάρισε το 13ο τρόπαιο στους μερένγκες, τον Λόρις Κάριους που καταδίκασε τους κόκκινους με δύο απίστευτες γκάφες του και τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σέρχιο Ράμος.

Οι δύο τελευταίοι σημάδεψαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο (στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ), με τον στόπερ της Ρεάλ να κλειδώνει το χέρι του επιθετικού της Λίβερπουλ σε ένα δυναμικό μαρκάρισμά του και να τον θέτει νοκ-άουτ, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Κιέβου βρισκόταν τότε και ο Χάρβεϊ Έλιοτ με την ιδιότητα του διαχρονικού υποστηρικτή της Λίβερπουλ και εκείνο το περιστατικό έμελε να αποδειχτεί καθοριστικό για τη συνέχεια της καριέρας του.

Το 2018 βλέπετε ήταν παίκτης της Φούλαμ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2019 δέχτηκε φουλ πρέσινγκ από την Ρεάλ, με τους μερένγκες να του κάνουν μάλιστα ξενάγηση στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους και να του προτείνουν να συναντήσει από κοντά τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος.

Έλιοτ: "Δεν μου αρέσει ο Ράμος μετά από αυτό που έκανε στον Σαλάχ"
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

"Όχι, είναι εντάξει, ευχαριστώ. Δεν μου αρέσει μετά από αυτό που έκανε στον Μο Σαλάχ", φέρεται να είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα " The Athletic" ο 16χρονος τότε Έλιοτ, κλείνοντας ουσιαστικά την πόρτα στην ομάδα της Μαδρίτης.

Το ίδιο έκανε αργότερα και στις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Άρσεναλ που έκαναν κρούση στην Φούλαμ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με την Λίβερπουλ να τον προσεγγίζει ωστόσο κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία και να αποσπάει εκείνη την υπογραφή του.

"Είναι εξαιρετικό ταλέντο και καλό παιδί επίσης. Όταν τον βλέπεις στην προπόνηση, είναι εύκολο να σε πείσει. Θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα αλλά ήθελε να είναι μέλος της Λίβερπουλ", δήλωσε πρόσφατα για τον Έλιοτ ο Γιούργκεν Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στη φετινή σεζόν ο Έλιοτ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Μίλτον Κέινς Ντονς στο League Cup, με την οποία έγινε ο νεότερος που αρχίζει σε ματς με την κόκκινη φανέλα σε ηλικία 16 ετών και 174 ημερών, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί επτά φορές για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ