ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Eξομολόγηση-σοκ από Φιρμίνο: "Φοβήθηκα πως θα χάσω το μάτι μου"

Liverpool's Roberto Firmino, holds a patch over his eye after he received a treatment during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Liverpool's Roberto Firmino, holds a patch over his eye after he received a treatment during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

O Βραζιλιάνος επιθετικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον τραυματισμό του στο ματς με την Τότεναμ και δεν δίστασε να πει πως φοβήθηκε πως θα χάσει τελείως την όρασή του (VIDEO).

Τον αγώνα με την Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" στις 15 Σεπτεμβρίου δεν θα τον απωθήσει εύκολα από τη μνήμη του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και η αιτία δεν είναι άλλη από τον... ασυνήθιστο τραυματισμό που υπέστη.

Ο δείκτης του αριστερού χεριού του Γιαν Βερντόνχεν μπήκε στο μάτι του σε μία μονομαχία των δύο παικτών και μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πολλές ήταν οι μαύρες σκέψεις που κατέκλυσαν το μυαλό του Βραζιλιάνου επιθετικού.

"Φοβήθηκα πως θα χάσω το μάτι μου. Είχα το φόβο πως θα μείνω τυφλός για πάντα από το αριστερό μάτι αλλά χάρη στη βοήθεια του Θεού δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Όλα ήταν θολά", είπε ο Φιρμίνο σε συνέντευξη που έδωσε στο "Sky Sports" και πρόσθεσε:

"Ήμουν πραγματικά τρομαγμένος αλλά ο πόνος έφυγε σιγά σιγά και ο γιατρός μου έδωσε ένα παυσίπονο. Τώρα είμαι καλύτερα, έφυγε ο φόβος.

Το μάτι είναι ακόμα λίγο πρησμένο, ελπίζω ότι σύντομα θα είμαι απολύτως καλά". Σημειώνεται πως λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο μάτι, ο Φιρμίνο μπήκε αλλαγή στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του UCL και σκόραρε το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις (3-2), για να πανηγυρίσει κρατώντας το... αριστερό μάτι του σε μία συμβολική κίνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ