ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Διέρρευσε η εκτός έδρας φανέλα της Λίβερπουλ

Διέρρευσε η εκτός έδρας φανέλα της Λίβερπουλ

Διέρρευσε την Πέμπτη (6/6) η εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ για την επόμενη σεζόν. Είναι λευκή, έχει κόκκινο στα μανίκια και υπογραφή του Μπομπ Πέισλι για την 100ή επέτειο από τη γέννηση του θρυλικού πρώην παίκτη και προπονητή των ρεντς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1996.

Την Παρασκευή (7/6) παρουσιάζεται κι επίσημα η εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ για την επόμενη σεζόν. Διέρρευσε, όμως, την Πέμπτη (6/6) στα social media.

Η δεύτερη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι λευκή, ενώ το κόκκινο θα υπάρχει ελαφρώς στα μανίκια. Σε μαύρο χρώμα είναι το έμβλημα, η εταιρίας ένδυσης και ο χορηγός. Στο εσωτερικό μέρος, κάτω από το γιακά, υπάρχει η υπογραφή του Μπομπ Πέισλι.

Με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ θέλει να τιμήσει τη μνήμη του του Άγγλου πρώην παίκτη (1939 - 1954) και προπονητή (1974 - 1983) της ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τοπ 1996, καθώς την τρέχουσα χρονιά συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Στον πάγκο της Λίβερπουλ ο Πέισλι κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τρία Λιγκ Καπ, έξι Τσάριτι Σιλντ, τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών, ένα Κύπελλο UEFA κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερκαπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ