Δεν ανησυχεί ο Κλοπ για τον Κοουτίνιο και την Μπαρτσελόνα

Μπορεί να υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Φελίπε Κοουτίνιο, παρ' όλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει άνετος και δεν ανησυχεί για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Φελίπε Κοουτίνιο. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του, παρ' όλα αυτά ο Γιούργεν Κλοπ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα και παρουσιάζεται σχετικά... άνετος. Μάλιστα, ρωτήθηκε σχετικά και φάνηκε ήρεμος και σίγουρος.

"Δεν ανησυχώ επειδή πιστεύω ότι ταιριάζει καλά εδώ και είναι άνετος. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι καλό το να υπάρχει ενδιαφέρον. Είχε μια δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό του και με την επιστροφή του. Παλεύει για να είναι καλά και θα έλεγα ότι αυτό είναι λογικό.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια, βλέπετε πόσο μεγάλη αλλαγή που μπορεί να φέρει. Αυτό είναι υπέροχο για εμάς. Αλλά δεν ανησυχώ για την Μπαρτσελόνα, πραγματικά. Εμείς δίνουμε στα παιδιά προοπτική και θέλουμε να είναι μέρος αυτής τα επόμενα χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24