ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αυτό το ποσό ζητά η Λίβερπουλ για τον Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's second goal, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield, in Liverpool, England, Saturday April 1, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Ποιο το ακριβές ποσό που ζητά η Λίβερπουλ για να παραχωρήσει τον Φιλίπε Κοουτίνιο και πού ποντάρει η Μπαρτσελόνα για να τον πάρει στο "Camp Nou".

Ήταν γνωστό εδώ και μερικούς μήνες ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον Φιλίπε Κοουτίνιο, ωστόσο πλέον το ενδιαφέρον των Καταλανών έχει ξεπεράσει τα όρια της... μεταγραφικής λίστας, αφού φέρονται έτοιμοι να εισέλθουν σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο.

Το νέο ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, " Sport", που εξ αρχής ανέδειξε το θέμα, κάνει λόγο για απαιτήσεις ύψους 90.000.000 ευρώ της Λίβερπουλ ώστε να παραχωρήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ποσό το οποίο οι "μπλαουγκράνα" θεωρούν μεγάλο, όχι όμως απαγορευτικό για να μπουν σε διαπραγματεύσεις.

Σε πρώτη φάση, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να προσφέρει ένα χαμηλότερο ποσό, ποντάροντας στη διαπραγματευτική ικανότητα των ανθρώπων της (ίσως προσφερθεί και έμψυχο αντάλλαγμα), αλλά και στην επιθυμία του Κοουτίνιο να μετακινηθεί στο "Camp Nou".

Οι "κόκκινοι" δεν παρουσιάζονται διατεθειμένοι να ρίξουν την τιμή που τον κοστολογούν, διότι τον θεωρούν το πιο κομβικό κομμάτι του ρόστερ τους. Εντούτοις, σε περίπτωση που η πλευρά του ποδοσφαιριστή ασκήσει πίεση, ο "δρόμος" θα γίνει πιο ομαλός για τους "μπλαουγκράνα".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας είναι εξαιρετικά σοβαρό και δεν πρόκειται να παρατήσει εύκολα την υπόθεση.

Ο Κοουτίνιο έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις και έχει πετύχει 10 γκολ στη φετινή Premier League, αποτελώντας έναν εκ των πιο βελτιωμένων παικτών μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τον Γιούργκεν Κλοπ.

Το πρωτοσέλιδο της "Sport":

Αυτό το ποσό ζητά η Λίβερπουλ για τον Κοουτίνιο

Photo credits: AP Photo/Peter Byrne

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ