ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έτσι θα είναι η φανέλα του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας προβάρει τα κόκκινα των πρωταθλητών κόσμου, Ευρώπης και Αγγλίας και το Sport24.gr παρουσιάζει μέσω του official store της Λίβερπουλ τη φανέλα που θα φορέσει μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Reds (PHOTOS).

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έχει μπει στην τελική ευθεία . Ο Έλληνας αριστερός μπακ προβάρει τα κόκκινα των πρωταθλητών Αγγλίας, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για να βάλει τουλάχιστον 16 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του από ακόμα μία περήφανη πώληση ενός δικού του παιδιού στο κορυφαίο πια επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Τσιμίκας ανυπομονεί για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους νυν πρωταθλητές κόσμου, Ευρώπης και Αγγλίας, ενώ με δεδομένο ότι το νούμερο 21 που φοράει στον Ολυμπιακό είναι διαθέσιμο (δεν το έχει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ) η λογική λέει ότι θα το επιλέξει και στον νέο σταθμό της καριέρας του.

Μπήκαμε στο επίσημο store της Λίβερπουλ και φτιάξαμε τη νέα φανέλα του Τσιμίκα. Η Λίβερπουλ άλλαξε εταιρεία ένδυσης, πήγε από τη New Balance στη Nike και η εμφάνιση του 24χρονου διεθνή αμυντικού θα είναι κάπως έτσι:

Έτσι θα είναι η φανέλα του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ


Έτσι θα είναι η φανέλα του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ